Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del xef Jordi Cruz en un photocall.

Revelen el nom del primer fill del català Jordi Cruz i hi ha polèmica

Ho han fet per Instagram amb un vídeo emotiu

Jordi Cruz i Rebecca Lima estan ja a la recta final de l'embaràs. D'aquí a unes setmanes donaran la benvinguda al seu primer fill i no veuen el dia de veure-li la cara per primera vegada. I és que el petit no podria néixer en una família millor.

El seu pare, Jordi Cruz, és un cuiner català de gran renom mundial. Els seus restaurants compten amb diverses estrelles Michelin i és un dels jurats a 'Masterchef', el programa més vist de la TVE. En canvi, la mare, Rebecca Lima, és una brasilera de 30 anys.

És arquitecta, emprenedora, influencer, i és a Catalunya on ha trobat un espai per a créixer i estimar. La terra del cuiner l'ha acollit amb els braços ben oberts i en retorn ella ha decidit formar-hi la seva família. 

Imatge de Jordi Cruz i Rebecca Lima posant davant d'un mirall
Ningú esperava aquest nom | @rebeccalimap, Instagram

Els diaris de la futura mare

La parella ha compartit a les xarxes socials els moments més emocionants de l'embaràs, sobretot la brasilera, que és molt activa en les seves xarxes. En el seu Instagram ha penjat una sèrie d'episodis sota el nom de 'Diari d'una futura mare'.

En l'últim vídeo, la parella ha revelat amb molta emoció el nom del seu futur fill. En ell, es passegen per una botiga de roba per a nens a prop de la Plaça Francesc Macià de Barcelona. «He visitat la tenda amb el Jordi. Quan hem vist l'habitació de  Noah, sabíem que l'estil li aniria bé», comença sonant la veu en off de la influencer.

La parella fa públic el nom del seu fill

Al contrari del que molts pensaven, la parella ha decidit no posar un nom ni català ni brasiler al seu fill. Han trobat un punt en comú posant-li al seu fill un nom bíblic i en anglès:  Noah, de l'arca. El nom significa descans, pau i comoditat, tres característiques que els pares esperen que el seu fill adopti en un futur.

La família creix

Rebecca Lima va abandonar el seu país natal, Brasil, i va emprendre una nova aventura a Catalunya, on va conèixer al famós cuiner Jordi Cruz el 2018, però no van confirmar la seva relació sentimental fins al gener de 2020.

El xef sempre ha sigut molt discret amb la seva vida privada, però sembla que ser pare ja l'ha canviat i s'ha animat a compartir els seus millors moments juntament amb la seva parella. En els vídeos, es veu com el cuiner entrena per ser pare d'una forma bastant divertida i ho comparteix amb els seus seguidors.

Ja comença el compte enrere perquè Jordi Cruz i Rebecca Lima donin la benvinguda a Noah i sigui, sense cap mena de dubte, un dels moments més emocionants de la seva vida. A més, la parella s'assegurarà de criar al seu petit amb la cultura del seu pare, la catalana, i la de la seva mare, la brasilera.