Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela

Un familiar d'Edmundo Arrocet revela el costat desconegut de Terelu Campos

Una cosina d'Edmundo Arrocet carrega contra Terelu Campos

Edmundo Arrocet ha reaparegut en el moment més vulnerable per a la família Campos. Just quan s'ha complert un mes des de la mort de María Teresa, la seva exparella ha tornat per parlar del passat amb la veterana presentadora.

Terelu ha estat una de les principals assenyalades per l'humorista, però tampoc no s'ha quedat enrere la seva germana Carmen. Després de l'enrenou que ha causat la seva exclusiva per a Diez Minutos, un familiar d'Edmundo ha trencat el silenci per defensar-lo.

La cosina d'Edmundo Arrocet s'alia amb ell a la guerra contra Terelu Campos

Edmundo Arrocet mai no s'ha portat especialment bé amb les germanes Campos. Mentre que amb Carmen eren evidents les diferències, amb Terelu Campos semblava que la relació era més cordial. Tot i això, tot ha acabat saltant pels aires amb l'última entrevista concedida per l'exparella de María Teresa Campos.

Coincidint que es compleix un mes des de la seva mort, Bigote ha donat una exclusiva no exempta de polèmica. No només perquè parla de la presentadora després de la seva mort, sinó perquè carrega sense pietat contra les seves filles.

Edmundo Arrocet amb Maria Teresa Campos passejant pel carrer
Edmundo Arrocet reapareix amb una exclusiva un mes després de morir María Teresa Campos | GTRES

El moment no pot ser menys apropiat i les Campos han reaccionat visiblement molestes per la irrupció d'Edmundo. Davant d'això, Ruth Lhose, cosina germana de l'humorista ha decidit donar la cara per ell en una entrevista per a Europa Press.

Tot i que afirma que «no ens interessa el que diguin aquestes persones», referint-se a Terelu i Carmen, sí que hi ha reviscut la polèmica amb elles. A Carmen la qualifica de «malagraïda» i de la més gran de les Campos qüestiona la manera com tractava la seva mare.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Una cosina d'Edmundo afirma que Terelu es va dirigir a la seva mare de manera grollera | GTRES, E-Noticies

Segons Ruth, ella va presenciar un moment que va passar durant un sopar de Nadal en què tota la família estava reunida. Pel que sembla, Terelu va parlar d'una manera «grollera i vulgar» a la seva mare, deixant tothom descol·locat. «Elles han fet coses que no són adequades, no pots parlar així, van fer al·lusió a la porra», ha explicat.

Unes declaracions que coincideixen amb la manera que relata Edmundo sobre com les filles s'ocupaven de María Teresa. A l'entrevista, Bigote afirma que Terelu no la visitava tan sovint com ha dit. «En sis anys, Terelu va anar a casa unes 10 vegades i Carmen ni això», ha confessat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos reacciona a les paraules d'Edmundo Arrocet

La cosina d'Edmundo manté que la família de Bigote sempre va ser ben rebuda per María Teresa i que en guarden un bon record. Assegura que la relació entre l'entorn del cantant i la comunicadora sempre va ser «bonica», però no pot dir el mateix de Terelu i Carmen.

Per la seva experiència, no està sorpresa per com han reaccionat les Campos a l'entrevista de Bigote. «Demostren la qualitat d'educació, la seva manera de viure i de com són», ha opinat.

Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
Terelu es nega a entrar en polèmiques amb Edmundo Arrocet | Mediaset

Terelu era preguntada en sortir de casa sobre l'exclusiva d'Arrocet i, visiblement molesta, s'abstenia a donar declaracions. Com a resposta, pujava al cotxe de producció donant un sonor cop de porta a la reportera que estava fent la seva feina.

Més tard, asseguda al plató de 'La Plaza' sí que donava la seva opinió, però deixant clar que no entraria en polèmiques. «No vull alimentar que aquesta persona es refugiï en qualsevol informació que jo faci per continuar parlant», ha comentat. Després de deixar clar que «ja no forma part de la meva vida», donava per tancat el tema.

Però malgrat que Terelu no ha volgut entrar en guerres, per a la cosina d'Edmundo l'única cosa que ha fet ell és defensar-se. Reitera que l'humorista sempre «n'ha parlat bé», però que les Campos «no n'han parlat mai bé». Això ha provocat que Bigote «sempre expliqui la veritat» i que, si cal, «donarà més entrevistes».