Primer pla de Risto Mejide somrient amb ulleres quadrades a la premiere del llibre 'Dieciseis Notas'

El dineral que ha gastat Risto Mejide per reconciliar-se amb la seva nova nòvia

Risto Mejide torna amb la seva parella després d'haver-ho deixat fa dos mesos

Risto Mejide fa uns mesos que va acabar la seva relació amb Natalia Almarcha. Tot i això, han decidit donar-se una segona oportunitat i per celebrar la seva reconciliació, Risto li ha regalat un anell de 7.000 euros, a més d'una escapa romàntica a l'Alhambra de Granada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Risto Mejide: el regal de 7.000 euros

Risto Mejide i Natalia Almarcha van trencar la seva relació el mes de juliol i ella va assegurar que havia "passat pàgina", després de donar una segona oportunitat al seu ex.

Però un gir dels esdeveniments revelaria que Risto Mejide i la nutricionista han tornat i estan més enamorats que mai. Tots dos han passat uns dies a Granada, on han passejat de la mà i han visitat els racons més bonics de l'Alhambra.

"Cap de setmana que portaré sempre tatuat al cor", ha escrit Natalia a la seva última publicació d'Instagram. Unes paraules que revelarien la reconciliació entre ella i Risto Mejide.

Tot i que no han publicat imatges junts, sabem que Risto Mejide va passar el cap de setmana amb la seva xicota gràcies al compte d'Instagram@lacuernis. Al vídeo que ha publicat, podem veure la parella passejant de la mà mentre gaudeixen d'una visita guiada a l'Alhambra.

Un detall que cal destacar de les fotografies és l'anell que la Natàlia porta posat. Serà una simple escapada romàntica o una demanada de matrimoni? De moment no sabem si l'anell és una aliança o un detall que Risto Mejide ha tingut amb la seva xicota. El que sí que sabem és que l'anell és de més de 7.000 € i pertany a una firma de luxe.

Tal com ha indicat una seguidora del compte: "L'he vist a la Joieria Suárez de Granada comprant un anell hipercar de 7.000 euros. Sabent això, segur que era per la Natalia", ha escrit la noia.

Risto Mejide torna a apostar per l'amor

Mentre que Risto Mejide ha tingut la seva crisi amorosa amb la nutricionista, sembla que Laura Escanes ha consolidat encara més la seva relació. Fa uns mesos que la influencer va començar a sortir amb Álvaro de Luna i lo seu és de pel·lícula. El cantant se'n declara profundament enamorat i fins i tot s'ha fet un tatuatge en honor seu.

Però sembla que això de Risto i Natalia també va per llarg. Aquest estiu, la parella va visitar la casa que el publicista té a La Cerdanya. La seva relació va començar molt intensa i va acabar amb una bronca pública entre ells. Ara sembla que s'han perdonat i han segellat aquesta reconciliació amb un imponent anell de 7.000 € i un viatge a Granada.