Primer pla d'Alexia Rivas a l'esdeveniment d'Unicorn TV

Alexia Rivas revela per què ha anat a l'hospital d'urgències: 'M'he espantat'

Alexia Rivas explica als seus seguidors què li ha passat

Alexia Rivas ha aclarit què li va passar dimecres passat, quan va publicar una imatge des de la llitera d'un hospital. La presentadora ha publicat uns vídeos a les seves històries d'Instagram donant detalls sobre la seva situació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alexia Rivas té una emergència

Alexia Rivas va participar el passat diumenge 1 d'octubre al debat de 'Gran Hermano VIP' amb total normalitat, però tres dies més tard va haver d'anar a urgències de l'hospital perquè estava molt malament.

Fa mesos que la periodista està arrossegant problemes de salut relacionats amb molèsties estomacals i ara que ha començat la temporada televisiva, no ha tingut gaire temps per a cuidar-se. És per aquesta raó que la jove va acabar el passat 4 d'octubre al centre mèdic amb febre, vòmits i malestar general.

Alexia Rivas pateix de dolors estomacals

Alexia Rivas va explicar al seu canal de difusió d'Instagram com va arribar a aquesta situació: "M'ha estat donant la llauna. Doncs, com que he començat la temporada a la tele amb molta feina, he deixat de banda això de mirar-me l'estómac". I avui no sabeu com de malament em trobo. Nàusees... Fins i tot febre. Com si m'haguessin fotut una pallissa, del dolor, a tot el cos".

La col·laboradora de Telecinco va reconèixer que hauria d'haver anat al metge i a la nutricionista, però que ho va deixar de banda. En un imatge que va publicar des d'urgències, Alexia Rivas, estirada a la llitera i amb la via, va explicar que tornava a trobar-se bé. "Estic bé, em va pujar la febre i no parava de vomitar, entre altres coses, i m'estan fent proves, però m'he espantat".

Seguit d'un consell per als seus més de 253 mil seguidors: "De vegades el cos et demana que et cuidis més del que ho fas. No m'agrada pujar fotos així, però també és bo conscienciar que no tot és bonic i que la salut va primer”, va publicar.

Captura instastory d'Alexia Rivas tumbada a una camilla d'hospital, amb una via a la mà i bebent d'un got. Una emoticona d'un ull li tapa tota la cara. La seva amiga li agafa la mà
Alexia Rivas en una llitera | @alexiaarivas, instagram

Alexia Rivas reapareix: dia de sofà i llit

Unes hores més tard, Alexia Rivas va reaparèixer a les seves històries d'Instagram explicant el que li havia passat. "M'han enviat moltíssims missatges, m'han servit per animar-me un munt. Dir-vos que ahir vaig anar a urgències perquè de sobte vaig començar a trobar-me molt marejada, portava tot el dia sense gairebé poder menjar, amb la panxa malament. Ja a la tarda nit vaig començar a vomitar i no sóc una persona que vomiti habitualment, així que vaig començar a preocupar-me i va començar a pujar-me la febre. De sobte vaig començar amb tiritones i una gastroenteritis molt aguda", ha comentat.

Tenint en compte els símptomes que estava tenint, Alexia Rivas va decidir acudir a urgències per tal que els professionals aconseguissin donar-li un diagnòstic. "A l'hospital em van posar suero, m'han donat unes pautes, estic millor i avui passaré el dia al sofà i al llit, que és el que necessito. Ja estic a caseta, no em vaig quedar ingressada i vaig estar-hi fins que em van posar el suero", ha detallat.

Per recuperar forces, Alexia Rivas ha preferit deixar en un segon pla els seus compromisos professionals i centrar-se en la recuperació. "Estaré del sofà al llit i del llit al sofà", ha recalcat.

A més, la col·laboradora de Telecinco ha reconegut que estar a urgències va ser una experiència dura per a ella: “Les vies em donen moltíssima grima, llavors em va entrar fins a ansietat ”.

Per sort tot ha quedat en un mal tràngol. De segur que a partir d'ara, Alexia Rivas tindrà en compte la seva salut i es posarà a les mans dels metges perquè l'ajudin a trobar una solució.