Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera

Borja Prado es va casar davant d'Ana Obregón: tot sobre la boda amb Pilar Benítez

Recordem un dels casaments més exclusius dels anys 90

El 30 de juny de 1990, Borja Prado va contreure matrimoni amb Pilar Benítez Toledano a l'església Major de Medina Sidonia (Cadis). El mateix lloc on, 33 anys després, es casaria el fill de tots dos, Javier Prado, amb Catalina Vereterra.

Recentment, el fill mitjà del president de Mediaset va viure en carn pròpia el que els seus pares van viure quan es van donar el 'sí, vull'.

Imatge de Pilar Benítez, dona de Borja Prado, somrient al costat del pare de Catalina Vereterra al casament del seu fill Javier Prado amb Catalina Vereterra el setembre de 2023
Així és Pilar Benítez, la dona de Borja Prado | Europa Press

Al seu dia, el casament de Borja Prado va fer parlar molt entre mitjans reconeguts de país, de la mateixa manera que ho ha fet aquests dies el del seu fill. Sembla que la història es repeteix perquè, també, al casament de Borja Prado hi van anar moltíssims convidats de l'alta societat.

Això sí, el que ningú sabia era que una jove Ana Obregón era una de les tantes convidades a aquest enllaç exclusiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Obregón, la protagonista involuntària del casament de Borja Prado

Com hem esmentat anteriorment, el casament de Borja Prado amb Pilar Benítez es va celebrar a principis d'estiu de 1990 i va ser un dels més comentats de l'època. Això sí, no només per la notorietat dels seus protagonistes, sinó per la presència de la mateixa Ana Obregón.

Primer pla d'Ana Obregón somrient a la presentació del llibre del seu fill
L'artista va ser una de les convidades estel·lars del casament de Borja Prado | GTRES

I és que, segons recorda el llavors corresponsal de Diario de Cádiz, Antonio José Candón, l'actriu va revolucionar els convidats perquè aleshores aquesta s'havia guanyat el renom de ser «la més desitjada pels espanyols». Aquest professional recorda que la jove Ana Obregón es va sentir cohibida per totes les mirades que va rebre dels convidats de la cerimònia.

Borja Prado al casament del seu fill, amb la seva dona
Borja Prado va comptar amb la presència de l'actriu en un dels dies més importants de la vida | GTRES

«La fotògrafa enviada pel diari (Diario de Cádiz), Tere Mejías, es va haver d'enfaixar entre les llibretes. Obregón va estar a punt de patir una caiguda en una pendent al costat de l'església entre l'enrenou dels curiosos. Va ser recollida a l'aire, recorda Candón».

És clar que a cada casament hi ha sempre un protagonista involuntari, en aquest cas, Ana Obregón.

Una altra celebritat va robar l'atenció al casament del fill de Borja Prado

Ara, al casament del fill de Borja Prado, el paper de protagonista involuntari se li ha adjudicat a la infanta Cristina. I és que la filla del rei emèrit va enlluernar tots els convidats amb la seva presència. Radiant i feliç, així apareixia la mare de Pablo Urdangarin quan falta tan poc temps perquè signi el divorci amb Iñaki Urdangarin.

En realitat, la infanta Cristina no podia faltar al casament d'aquest any, ja que és molt amiga del mateix Borja Prado, a qui coneix des que era petita perquè el seu pare era l'administrador privat del seu.