Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Les paraules d'Antonio David Flores justament abans de ser acomiadat de Telecinco

El testimoni de Rocío Carrasco va suposar l'acomiadament imminent d'Antonio David Flores de 'Sálvame'

Han passat dos anys i mig des que Antonio David Flores fos acomiadat, de manera imminent de 'Sálvame'. L'esquinçador testimoni de la seva exdona, Rocío Carrasco, a 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', va suposar per a ell la fi de la seva feina com a col·laborador.

Després de l'emissió dels dos primers capítols de la docusèrie, el 21 de març de 2021 Mediaset prenia la decisió de prescindir d'Antonio David Flores en tots els seus programes.

Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
Rocío Carrasco trencava el seu silenci a 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. | GTRES

Després de 25 anys de silenci, Rocío Carrasco denunciava, a través d'un testimoni esquinçador, els maltractaments psicològics, i fins i tot físics, que va rebre quan tots dos eren parella. Les seves paraules van provocar la decisió dràstica de la cadena.

Les últimes paraules d'Antonio David Flores a 'Sálvame'

Ara, dos anys i mig després, el català David Valldeperas ha revelat quines van ser les paraules d'Antonio David Flores justament abans de ser acomiadat de Telecinco.

L'exdirector de 'Sálvame' ha ofert una entrevista a Malbert per al seu podcast 'Querido Hater'. En aquesta sincera xerrada, el català ha recordat què va suposar per a Antonio David Flores assabentar-se en directe, al plató de 'Sálvame' que Rocío Carrasco havia trencat el seu silenci.

L'exguàrdia civil treballava de forma assídua a 'Sálvame', des de feia tres anys, motiu pel qual el va sorprendre molt que Telecincohagués apostat per la docusèrie. Així ho recorda el català: «La primera paraula que va pronunciar va ser: "Quant li han pagat per això?"». A més, ha afegit que «va ser la darrera conversa» que va tenir amb ell.

Jorge Javier Vázquez recolzat a l'espatlla de David Valldeperas a Sálvame
David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La resposta de Valldeperas a les darreres paraules d'Antonio David Flores a Telecinco

«Després d'acabar el programa vaig parlar amb ell i ell em deia que com érem capaços de fer-li una cosa així. Jo no havia vist el documental i ell el que intentava saber era fins on arribava Rocío. Volia saber quin material i quines vivències havia explicat», ha recordat el català que va ser directe de 'Sálvame'.

A continuació, ha volgut aclarir quina va ser llavors la seva resposta: «Li vaig dir: "Jo no sé res, però tu has estat tota la vida parlant-ne. I ara li toca explicar la veritat"».

Pel que fa a la decisió que va prendre Mediaset d'acomiadar immediatament Antonio David Flores, confessa que va estar totalment d'acord. A més, va deixar de manifest que mai no va tenir bona relació amb l'exguàrdia civil. «Jo mai no hauria contractat Antonio David i ho he dit moltes vegades[…]. Em va semblar una seqüència d'una pel·lícula de terror», concloïa.