Imatge primer pla d'Iñaki Urdangarin sortint de la seva casa a Pozuelo de Alarcon (Madrid), el novembre de 2019

La nova feina d'Iñaki Urdangarin que aixecarà polseguera: sou astronòmic

Iñaki Urdangarin ha aconseguit el lloc gràcies al rei Joan Carles

Iñaki Urdangarin està d'enhorabona perquè s'acaba d'estrenar en el seu nou treball, el sou del qual és d'allò ben generós. Una feina que l'exmarit de la infanta Cristina hauria aconseguit gràcies als contactes de l'antic rei, Joan Carles, que actualment viu entre Espanya i els Emirats Àrabs.

Iñaki Urdangarin cobraria entre 200.000 i 300.000 euros anuals

Després de separar-se de la infanta Cristina i d'estar un any a l'atur, Iñaki Urdangarin ha aprofitat la seva relació amb la Casa Reial per beneficiar-se'n. El rei emèrit, que durant diversos anys va ser el seu sogre, ha mogut fils perquè pugui trobar feina amb un sou astronòmic. Un sou que resulta una fantasia per a milions de persones en aquest país.

Aquesta informació ha estat avançada pel programa 'Cuatro al día' de Mediaset, presentat per Ana Terradillos els dilluns a la tarda. Ha estat el periodista Juan Luis Galiacho qui ha donat la gran notícia del nou treball d'Iñaki Urdangarin. El periodista ha explicat que l'exmarit de la infanta Cristina treballa des del mes de setembre passat com a «assessor al departament jurídic d'una important empresa de l'Ibex-35».

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin aconsegueix nou treball | Europa Press

Amb aquesta nova ocupació, Iñaki Urdangarin estaria guanyant una gran quantitat de diners. Segons Galiachu, Urdangarin s'enduria entre 250.000 i 300.000 euros anuals. «Un nou treball que hauria estat possible gràcies als contactes del rei emèrit», ha assenyalat.

Però això no ho és tot. El periodista de 'Cuatro al día' ha revelat que Iñaki podria aconseguir una segona feina per tenir encara més ingressos. Una feina que també seria com a assessor en una altra gran empresa de l'Ibex-35.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'acord de separació dels ducs de Palma

Iñaki Urdangarin està treballant des de la comoditat de la seva casa. Cal recordar que l'exduc de Palma viu amb la seva mare a Vitòria des que es va separar de l'infanta Cristina.

A més, aquest mes d'octubre Iñaki i Cristina signaran el divorci. Un divorci en què l'exjugador d'handbol ha aconseguit treure 5.000 euros de pensió, encara que en un primer moment ell va demanar fins a 25.000.

L'acord també inclou una clàusula de confidencialitat que protegeix la infanta Cristina i la resta de la família reial, i en tot moment la filla del rei Joan Carles es farà càrrec dels seus quatre fills: Joan (24), Pablo (22, Miguel (21) i Irene (18).

D'aquesta manera, Iñaki Urdangarin ha tret bon profit del divorci, perquè cobrarà 5.000 euros de pensió, a més d'entre 250.000 i 300.000 euros anuals amb la seva nova feina.