Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Els plans d'Irene Urdangarin, la neboda catalana que no vol estudiar ni treballar

La neboda del rei Felip pren les regnes del seu futur. Canvia completament els plans de la seva mare, la infanta Cristina

Irene Urdangarin, la neboda petita del rei, ha complert els 18 anys aquest estiu i això vol dir que ha de prendre decisions amb el seu futur. La filla de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin té clar els plans. Més aviat dit, sap bé què no vol fer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Canvi de plans: Irene no estudiarà a Suïssa

Fa unes quantes setmanes que EN Blau va oferir en exclusiva els plans de futur d'Irene Urdangarin. La neboda del rei Felip fa 10 anys que resideix a Suïssa i anava a ingressar a l'EHL Hospitality Business School per aprendre gestió hotelera.

El campus està ubicat a la ciutat de Lausane i aquest estiu ha tingut una primera presa de contacte amb el sector professional, treballant dues setmanes a la recepció d'un hotel Four Seasons a Ginebra.

Primer pla d'Irene Urdangarin mirant a la càmera i somrient a Ginebra l'any 2023
Irene Urdangarin ha vist que la gestió d'hotels no és per a ella | GTRES

Tot i això, sembla que la feina no acaba d'encaixar amb les expectatives d'Irene i això l'ha portat a replantejar-se les seves idees. Després d'estar de cara al públic durant dues setmanes i sota les ordres de clients pijos i rics, ja no es vol dedicar a aquest sector.

Bé, ni a aquest ni a cap altre, de moment. És evident que Irene Urdangarin anava a estudiar a Lausane per satisfer la seva mare, que mai ha volgut viure a Barcelona ni a Madrid. Ara que la filla de Cristina de Borbó és adulta, ha dit que ni parlar-ne.

Irene Urdangarin: una "nini" amb diners

A finals d'estiu, els plans que la infanta tenia per a la Irene es van trencar. La seva filla li va dir que ja no volia estudiar a la universitat per acabar treballant a un hotel.

Cal recordar que des de la separació dels pares que les notes de la neboda del rei han empitjorat de manera considerable. Ara Irene no vol estudiar ni treballar.

Plànol mitjà d'Irene Urdangarin mirant cap a un costat amb la cara seriosa
Irene Urdangarin diu «prou»: ni estudiar ni treballar | GTRES

Segons la revista ¡Hola!, Irene Urdangarin farà servir aquest any sabàtic per cooperar amb el Tercer Món. Uns fets desmentits per la revista Vaniatis, que explica el que la Casa Reial no vol que se sàpiga: Irene s'instal·larà a Móstoles, a prop de la seva cosina Victoria Federica, que té fama de festera i gandula que es fica en embolics.