Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'

Aitor, el germà d'Adara Molinero que encara no ha estat a 'Supervivientes'

Adara Molinero té el títol de ser la més mediàtica de la família

Adara Molinero s'ha guanyat a pols el sobrenom de la 'reina dels 'realities'' gràcies al seu èxit en aquesta mena de formats. La primera vegada que va debutar en un va ser a 'Gran Hermano 17' on no va trigar a destacar per sobre de la resta dels seus companys.

Més tard el seguiria 'GH VIP 7', que va acabar guanyant i finalment, 'Supervivientes'. Precisament, abans que ella posés rumb a Hondures ho va fer la seva mare, Elena Rodríguez. Així, mare i filla van compartir experiència, però encara hi ha un membre de la família que no l'ha viscuda: l'Aitor, el petit del clan.

Adara Molinero i l'únic membre no mediàtic de la família

Adara Molinero ha destacat, sens dubte, sobre tots els membres de la seva família. El seu èxit en els 'realities' la precedeix i compta amb una legió de seguidors molt fidels. Ells la van fer guanyadora de 'GH VIP 7' i li van atorgar el segon lloc a 'Supervivientes'.

Amb ella sempre ha estat la seva mare qui ha estat la seva defensora en tota la seva carrera televisiva. També vam veure en pantalla el seu pare, Jesús Molinero, que va jugar un paper fonamental en el seu pas per Guadalix.

Adara Molinero, amb rostre molt somrient, asseguda a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero és la més mediàtica de la seva família | Mediaset

La relació entre pare i filla està trencada, però Adara compta amb el suport d'un altre home de la família. Parlem d'Aitor Molinero amb qui actualment té una relació excel·lent encara que en el passat no sempre va ser així. Tots dos van prendre camins per separat, però la vida els va tornar a ajuntar fent possible la reconciliació.

Aitor és el gran desconegut de la seva família encara que l'hàgim vist alguna vegada en un plató de televisió. El jove manté una vida discreta encara que la popularitat de la seva germana li ha fet sumar un gran nombre de seguidors a les xarxes.

El seu compte d'Instagram suma més de 20.000 fans i això que encara no ha participat en cap 'reality'. De fet, és l'únic de la família que no ha viatjat a Hondures per viure l'experiència de 'Supervivientes' com al seu dia van fer la mare i la germana.

No sembla entrar als seus plans seguir els passos d'Adara i ha optat per una vida tranquil·la i discreta. A més a més, fa poc es va convertir en pare per primera vegada i viu bolcat a la seva petita.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així és Aitor, el germà d'Adara Molinero

Aitor Molinero és un apassionat de l'esport. Així ho testifica el treballat físic on s'aprecia les hores que dedica al gimnàs. Tanmateix, la seva vida no sempre ha estat fàcil i va passar per una època molt complicada.

Tal com va revelar ell mateix en una entrevista per al 'Deluxe', la seva adolescència va estar marcada per la seva addicció a certes substàncies. Una etapa que va aconseguir superar gràcies al suport incondicional de la seva mare.

Captura del germà d'Adara Molinero, Aitor, parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Aitor és l'únic que no ha participat a 'Supervivientes' | Mediaset

Adara i Aitor es van distanciar quan la 'influencer' va fer els 18 i va decidir convertir-se en hostessa. Se'n va anar de casa i la distància els va separar encara més. «Ell és més rebel, jo soc més centrada, som diferents, eren petits conflictes, vam anar fent les nostres vides i es va fer bola», va aclarir Adara.

Però el temps els va tornar a unir i avui dia i tenen una relació excel·lent. Adara es va convertir en tieta fa un any i el seu germà no pot estar més orgullós de la família que ha creat.

Veient com ha portat l'èxit de la seva germana no és estrany que hagi volgut desvincular-se de la televisió. Sempre ha procurat ocupar un segon pla i només hi ha intervingut quan realment Adara ho necessitava. L'última vegada que el vam veure en un plató va ser quan va anar a rebre Molinero a la final de 'Supervivientes'.