Imatge d'Alexia Putellas amb cua i aros daurats

El gest d'Alexia Putellas que enfonsa (encara més) Luis Rubiales: les imatges

L'aspecte de la futbolista ha fet esclatar les xarxes

Les jugadores de la Selecció espanyola de futbol ja han declarat davant un jutge de l'Audiència Nacional com a part del judici pel 'cas Rubiales'. Irene Paredes, Misa Rodríguez i Alexia Putellas han reaparegut aquest dilluns als jutjats de Barcelona i Madrid per detallar el que va passar a la final del Mundial.

Tal com s'ha pogut veure, cap de les jugadores ha fugit de les seves responsabilitats. Totes han anat a declarar, entre elles, la blaugrana Alexia Putellas.

Imatge d'Alexia Putellas i Irene Paredes a les portes dels jutjats de Barcelona
Alexia Putellas i Irene Paredes van anar a declarar els jutjats de Barcelona. | Europa Press

El que ha sorprès més de l'aparició de les jugadores ha estat l'aspecte que presentava Alexia Putellas. Un aspecte que no ha deixat ningú indiferent.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alexia Putellas radiant en la visita als jutjats

L'aparició d'Alexia Putellas ha estat el més comentat a les xarxes durant les últimes hores. Va arribar a la Ciutat de la Justícia per declarar via videoconferència amb un aspecte radiant i convençut.

A més, ho feia amb un look impecable, amb el qual tenia la intenció de fulminar tots aquells que van tacar el seu moment. Amb una camisa blanca impulsa, destil·lava llum, dignitat i veritat. Una veritat que la jugadora posa sempre al davant, i amb què pretén fulminar tots aquells que volen apagar la llum de l'equip.

Imatge d'Alexia Putellas i Irene Paredes a les portes del jutjat de Barcelona
Alexia Putellas, radiant davant la seva aparició als jutjats. | Europa Press

I no només això, acompanyada d'un somriure. Un somriure tímid, però notable. Un dard clar dirigit a Luis Rubiales, Luis Vilda, Alfonso Pérez i a tota la llista d'homes més que pretenen tapar la gravetat de l'assumpte.

No estan disposades a quedar-se callades i les imatges ho demostren. Anys enrere no haurien anat als jutjats, ni haurien acceptat trencar el silenci. Ara la història està canviant, l'estan canviant.

Les xarxes esclaten

Mentre el procés judicial continua avançant, les xarxes continuen traslladant tot el suport a les futbolistes. Aquest dilluns s'han pogut veure molts missatges d'admiració i suport a les futbolistes, sobretot a la xarxa de Twitter.

«Prendran els Manolos, els Vildas, els Rubiales, els machirulos, els troglodites, cremarà la RFEF sencera... ho diu la seva mirada i se la pela», indica un usuari fent referència a la imatge d'Alexia.

«Això sí que és estar plena d'orgull i satisfacció en poder dir per fi què passava dins de la selecció femenina. Un aplaudiment», n'ha indicat un altre.