Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol mitjà d'Irene Urdangarin mirant cap a un costat amb la cara seriosa

Irene Urdangarin passarà el seu any sabàtic a Móstoles per complir el seu objectiu

Irene Urdangarin canvia de plans i es muda a Madrid

Irene Urdangarin es troba travessant una època de grans canvis a la seva vida. Després de graduar-se i matricular-se en una prestigiosa universitat d'hostaleria, la filla de la Infanta Cristina ha decidit no fer aquest pas. Irene ha posposat els estudis universitaris per prendre's un any sabàtic i dedicar-lo a la cooperació.

Tot i això, sembla que marxar de voluntariat també haurà d'esperar, ja que la neta de l'emèrit ha trobat un altre objectiu. Un que l'ha obligat a canviar de residència i que la porta directament a viure molt a prop dels seus oncles Felip i Letícia a la Zarzuela.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene Urdangarin està preparada per complir la nova meta

Irene Urdangarin sempre ha estat la cosina més discreta d'Elionor i Sofia, però només complir els 18 s'ha convertit en un maldecap per als seus pares. Primer perquè s'ha negat a començar els estudis d'hostaleria en una prestigiosa universitat a Suïssa.

Al seu lloc els va proposar a Cristina i Iñaki fer un voluntariat abans de començar la seva carrera universitària. Va ser una cosa inesperada, ja que els seus pares sabien que Irene estava il·lusionada amb estudiar hostaleria, però van acceptar que endarrerís aquests plans.

Imatge de la infanta Cristina amb Miguel i Irene Urdangarin a Ginebra
Irene Urdangarin vol treure's el carnet de conduir | GTRES

Tot i això, tal com publica en exclusiva Vanitatis, sembla que la neta de l'emèrit travessa per una crisi existencial. Segons s'ha comentat, Irene no té gaire clar què vol fer amb la seva vida i tampoc se n'anirà de cooperant. Abans té un altre objectiu que l'ha portat a instal·lar-se a Madrid.

Cristina i Iñaki han intentat ajudar la seva filla a trobar el seu lloc i li han fet un parell de recomanacions. Una és que, mentre pensa què vol fer amb la seva vida, aprofiti aquest any sabàtic per treure's el carnet de conduir.

Muntatge d'Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia
Irene viurà a Zarzuela amb la seva àvia mentre estigui a l'autoescola | GTRES, catalunyadiari.com

A Irene sembla que la idea no li desagrada i està disposada a aconseguir el permís. Per això, s'ha decantat per la mateixa autoescola on els seus germans Juan i Miguel es van treure el carnet. Es troba a Móstoles i això obligarà Irene a instal·lar-se a Madrid.

El lloc escollit per a la nova residència de la jove ha estat el Palau de la Zarzuela. Allà, molt a prop dels seus oncles Felip i Letícia, Irene conviurà temporalment amb la seva àvia Sofia.

La crisi existencial d'Irene Urdangarin

Treure's el carnet de conduir sembla ser l'única cosa que, de moment, farà Irene durant aquest temps de descans. Aquest pla li proporcionarà una distracció mentre descobreix a què vol dedicar-se en un futur.

L'autoescola escollida no pot comptar amb més beneficis. Podrà adequar els seus estudis com vulgui i, fins i tot, rebre les classes pràctiques pels jardins de la Zarzuela. Tot d'avantatges que l'ajudaran a complir amb el seu objectiu.

De moment, la seva vida transcorrerà entre Ginebra i Madrid fins que aconsegueixi el permís de conduir. Un cop aprovat tot, serà el moment de fer el pas següent i pensar a què es vol dedicar.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
La infanta Cristina està intentant ajudar la seva filla a trobar el seu lloc | GTRES

Una font propera assegura que marxar de voluntariat encara haurà d'esperar. «El primer que ha de fer és saber què vol fer amb la seva vida i decidir quins estudis vol seguir», expliquen. Un cop tingui decidit quin serà el seu futur, podrà marxar de cooperant.

Una altra de les qüestions que també planeja Irene és aprendre idiomes. Si bé ja sap anglès i francès, ara vol estudiar alemany i, per això, ja s'ha apuntat a una acadèmia.

Encara que a partir d'ara Irene passi llargues temporades a Espanya, queda descartat un canvi de residència de Cristina. La germana del rei té casa seva a Ginebra i allà és on la seva filla tornarà quan es tregui el carnet de conduir.