Imatge prime pla de Cristina Serra (esquerra) fent morritos i al seu costat Maria Guardiola (dreta) somrient a la càmera

La foto de Cristina, dona de Guardiola, que mostra la relació real amb la seva filla

Cristina Serra comparteix una imatge a Instagram que demostra la relació que té amb la seva filla i influencer, Maria Guardiola

Cristina Serra té una família preciosa amb Pep Guardiola. La dissenyadora té una relació molt estreta amb la seva filla gran, Maria Guardiola. A la seva última publicació d'Instagram, hem pogut veure que a més de família, també són companyes de viatge.

Mare i filla unides per sang i una passió

Cristina Serra és una emprenedora de cap a peus. La dona de Pep Guardiola té la seva pròpia marca, Serra Claret, i a Barcelona hi té oberts alguns establiments. La seva botiga de luxe és una de les més populars, ja que entre els seus principals clients hi ha grans jugadors de futbol.

A més, la moda és una passió que comparteix amb la seva filla gran. Maria Guardiola es va graduar el passat mes d'agost a l'Institut Marangoni de Londres en Moda i Disseny. Vaja, que ara mare i filla són dissenyadores de moda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Cristina i Maria van a veure una desfilada de moda

Com a part de la seva passió en comú, Cristina Serra i Maria Guardiola han passat uns dies a París per a la fashion week , on han vist grans dissenyadors com Rick Owens. Una desfilada de moda celebrada a l'espectacular escalinata del Palais de Tokyo.

Però no han viatjat soles. A aquesta petita escapada s'hi ha unit la mà dreta de Cristina Serra. Al compte oficial de la marca Serra Claret, veiem la dona de Pep Guardiola i la seva sòcia posant als seients reservats de la desfilada.

Totes dues han optat per un conjunt completament negre i unes sabates de l'estil Converse a joc. A més, els seus looks contrasten amb els pètals de flors (grocs, blancs, roses i vermells) que estan repartits per terra i els seients.

«Best», escriu Maria Guardiola al costat d'un cor vermell, indicant que la seva mare és la millor. Cristina Serra ha respost al comentari amb «best photographer» i un altre cor vermell, donant crèdit a la seva filla per la foto.

Maria Guardiola recorda la seva mare

És evident que mare i filla es porten molt bé. Maria Guardiola s'acaba de mudar a un apartamentde Londres, on ha començat la seva nova vida, i ha volgut emportar-se un trosset de la seva mare.

En la seva última història d'Instagram ha publicat una foto emmarcada de quan era petita amb la seva mare, Cristina Serra, en blanc i negre. «La família és el més important», ha escrit en anglès i amb una emoticona d'un cor vermell.

Captura de l'instastory de Maria Guardiola del 2/10/2023. A l'a imatge apareix una fotografia a sobre d'una taula i amb dos gerros aldavant. La foto es en blanc i negre i hi apareix Maria Guardiola de petita amb la seva mare, Cristina Serra. Al text apareix
Maria Guardiola a la seva història d'Instagram | @maria.guardiola, instagram