Post de Maria Guardiola a Instagram amb un primer pla en una habitació el 27 de febrer de 2023

Maria, filla de Pep Guardiola, deixa tothom sense paraules amb la seva última foto

Maria Guardiola penja una foto a Instagram que fa parlar molt

Maria Guardiola ha portat una nova alegria a la família. Amb 22 anys, la jove s'ha vestit amb la toga negra i s'ha graduat a la universitat. Un moment que la influencer no ha pogut evitar compartir amb els seus 731 mil seguidors.

Una passió compartida

La filla de Pep Guardiola és una gran influencer en xarxes socials. A més, comparteix vocació amb la seva mare, Cristina Serra, ja que totes dues són grans aficionades del món de la moda.

De fet, la dona de Guardiola té una botiga de roba d'alta gamma a Barcelona i diferents futbolistes són clients habituals.

En el cas de Maria Guardiola, la seva mare li ha aconseguit passar aquesta passió i actualment penja al perfil d'Instagram els seus millors looks.

Maria Guardiola es gradua en Moda i Disseny

Aquest dimecres 30 d'agost ha estat un dia molt important per a la família Guardiola Serra. La filla gran, Maria, s'ha graduat en Moda i Disseny a l'Institut Marangoni  de Londres. Un centre de formació molt exclusiu que recull els millors alumnes del camp del disseny, un dels quals és la mateixa Maria Guardiola.

Al seu Instagram la filla del tècnic del Manchester ha compartit el look que ha lluït el dia de la seva graduació universitària.

Si llisquem a la dreta, podem veure l'outfit de Maria Guardiola. La influencer va optar per un look monocromàtic, menys pels accessoris. Va portar un vestit negre, a joc amb la tradicional toga i el birret.

Per contrastar, Maria va carregar durant tot l'acte de graduació una bossa de Chanel d'un vermell molt intens .

Maria Guardiola: un futur molt brillant

Maria Guardiola s'ha graduat després de tres anys de carrera a l'Institut Marangoni, situat a la capital anglesa. Un títol que s'ha guanyat amb molta feina i segur que està molt satisfeta de tot el que ha aconseguit fins ara.

És evident que tant el pare, Pep Guardiola, com la mare, Cristina Serra, també estan molt orgullosos que la seva filla s'hagi graduat en Moda i Disseny, que és allò que més li agrada.

A partir d'ara, Maria Guardiola es podrà dedicar oficialment al món de la moda i, qui sap, potser algun dia es torna en la personal shopper de Pep Guardiola.