Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra

El negoci que Cristina Serra, la dona de Guardiola, va haver de tancar a Barcelona

Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra, es van veure obligats a prendre una decisió dràstica respecte al seu negoci en comú

Pep Guardiola s'acomiadava el 2012 del F.C Barcelona. Després de cinc anys entrenant l'equip barceloní, se'n va anar a terres alemanyes per entrenar a Bayern Múnich durant tres anys. Finalment, va ser fixat com a entrenador del Manchester City i fa ja quasi set anys que viu en territori britànic.

Després de tants anys, Guardiola ha aconseguit fer de Manchester la seva casa fins a tal punt que el 2018 es va atrevir a obrir 'Tast', un restaurant de cuina catalana amb bastant d'èxit ubicat a la King Street. No obstant, l'arribada de la pandèmia el 2020 va fer que alguns dels seus negocis es veiessin amb l'aigua al coll. 

Imatge de Pep Guardiola
Pep Guardiola no s'esperava el final d'aquest negoci.  | EUROPA PRESS

Guardiola i la seva dona van haver de tancar

El  confinament  va suposar que molta gent perdés el seu lloc de treball i, en conseqüència, que el consum baixés de forma dràstica, sobretot dels productes que no són d'alta necessitat. 

Això va afectar greument un dels negocis que Pep Guardiola tenia amb la seva dona, Cristina Serra, que a finals de 2020 els va forçar a abaixar les persianes. Es tractava d'un projecte que la parella tenia en comú: La botiga 'Serra Claret man', un espai multimarca ubicat al carrer Provença de Barcelona, número 278, que estava dirigida al públic masculí.

I no només això, de les dues boutiques que tenien, una per roba de dona i l'altre per roba d'home, van haver d'unificar-les en una sola botiga. Per això, avui en dia al carrer Provença, número 231, ens trobem a 'Serra Claret woman & man'.

Imatge de Cristina Serra i Pep Guardiola en un photocall en un acte a Manchester, al Regne Unit.
Pep Guardiola i Cristina Serra tenen un negoci en comú. | GTRES

Una de les botigues preferides dels jugadors del Barça

'Serra Claret woman & man' no és una botiga que passi desapercebuda, ja que gràcies a les constants visites dels jugadors del Barça, ha augmentat la seva popularitat fins a fer-la una de les botigues multimarca exclusiva més conegudes de Barcelona.

Pep Guardiola és un dels primers a lluir la roba de les marques exclusives que ofereix 'Serra Claret', però no és l'únic. Fins i tot Leo Messi ha entrat a la botiga de l'exentrenador del Barça per trobar un look exclusiu adaptat als seus gustos.