Fotomuntatge de Belén Esteban i la filla de Jesulín, Julia Janeiro.

Julia Janeiro pren una decisió amb Belén Esteban que gairebé ningú s'esperava

Julia Janeiro ha reaparegut a les xarxes socials

Julia Janeiro ha estat víctima dels últims atacs de Belén Esteban, que no consenteix que Jesulín segueixi menyspreant Andreíta. «La meva filla ha acabat la carrera amb matrícula d'honor i d'altres no tenen ni ofici ni benefici», ha dit a 'Sálvame'. Aquestes paraules van dirigides a Julia, que ha pres una decisió que molt pocs s'esperaven: ignorar Belén.

Julia Janeiro ha reaparegut al seu Instagram i tots pensaven que les seves primeres paraules anirien dirigides a la col·laboradora. No és la primera vegada que dona un cop a la taula i deixa clara la seva postura.

De fet, ja s'ha enfrontat a 'Sálvame' en més ocasions. Un cop un reporter del programa li va fer una pregunta i ella va contestar. «Vosaltres teniu un feminisme selectiu».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Julia està en peu de guerra, però lluitarà de manera silenciosa perquè no està disposada a donar més armes a Belén Esteban. La tertuliana té un altaveu molt potent i la família Janeiro només compta amb les xarxes i els seus periodistes de confiança. La filla de María José Campanario està cansada, però no cometrà l'error d'atacar Belén públicament.

Tothom estava esperant veure la reacció de Julia, però ella decidit que la seva primera publicació no tindrà a veure amb Belén. Ha compartit una imatge del seu pare a 'El Hormiguero', deixant clar que ha aconseguit una gran audiència. Aquest gest ha estat molt aplaudit pels fans del torero: la noia ha mostrat una total indiferència.

Julia Janeiro no ha aprofitat el moment

Julia comença a conèixer com funcionen els mitjans i sabia que tots els ulls estaven posats en ella. No ha aprofitat per respondre Belén Esteban, que ha insinuat que és una mantinguda. Ha fet servir aquest protagonisme per felicitar el seu pare per la dada d'audiència que ha fet a 'El Hormiguero'.

Foto de Julia Janeiro, la filla de Jesulín, seriosa.
Julia Janeiro té les idees clares. | Instagram: @julsjaneiro

Belén no pot fer servir aquesta publicació per continuar atacant: la germana de la seva filla li ha demostrat que sap com comportar-se. Això no vol dir que la guerra s'hagi acabat, al contrari. Estem al mig d'una batalla que no acabarà bé.

Esteban ha dedicat una pluja d'insults a Jesulín, li ha dit «desagraït» i ha assegurat que és un infeliç. Altres diuen que té problemes econòmics, per això ha tornat a Telecinco.