Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Pep Guardiola junt amb la seva dona Cristina Serra

Cristina Serra, la dona de Pep Guardiola: passat fugaç a TV3 i una carrera en solitari

La dona de Guardiola va participar en un parell de sèries a la cadena pública catalana

Cristina Serra i Pep Guardiola són parella des de fa més de 20 anys, però no va ser fins a l'any 2014 que van passar per l'altar en una cerimònia molt intima a l'Ajuntament de Matadepera.

La parella ha construït una família ben nombrosa amb els seus tres fills, la Maria, el Màrius i la Valentina. Si bé la filla més gran és una influencer, els dos fills restants del tècnic de Sampedor prefereixen estar ben lluny de les xarxes socials i de tot allò que els pot exposar de més.

De Pep Guardiola en sabem moltíssim, és un gran entrenador que ha portat al Barça a la glòria i que recentment ha aconseguit que  el Manchester City s'apoderi del títol de la Champions League. Però que sabem de Cristina Serra, més enllà que és la dona de Guardiola?

El pas de Cristina Serra a TV3

Cristina Serra està a un peu dels 50 anys  i és una empresària. Abans, però, la seva trajectòria professional era completament diferent.

La manresana va començar la seva carrera al món de la interpretació als anys noranta a TV3. I és que va ser a la cadena catalana on l'any 1997 donar vida a una de les protagonistes de la sèrie juvenil 'El joc de viure'.

Tanmateix, no va ser la seva única participació en la cadena pública catalana. Uns anys abans, l'any 1993, havia treballat darrere de les càmeres al programa 'Un tomb per la vida' com a coordinadora de vestuari.

Imatge de Cristina Serra a 'El joc de viure' de TV3
Cristina Serra interpretava el paper de Cristina a 'El joc de viure'. | TV3

Cristina Serra és una dissenyadora de moda amb el seu propi negoci

La seva passió i bon gust per la moda ha sigut l'eix principal de la seva carrera i això li ha anat com un guant perquè la seva família té a Manresa des de 1933 un negoci familiar dedicat a la venda de roba.

'Serra Claret' és el negoci multimarca de la dona de Guardiola. A la seva tenda hi ha hagut clients molt exclusius com Leo Messi i altres jugadors del Barça que han donat un gran nom al discret local que ara té a Barcelona.

A final de 2020, la pandèmia havia afectat greument als negocis de la dona de l'exentrenador del Barça i va veure's obligada de tancar la branca de 'Serra Claret man' i va unificar la secció d'homes amb la tenda de les dones. Per tant, ara 'Serra Claret woman & man' es pot trobar al carrer Provença de Barcelona, número 231.