Fotomuntatge primer pla de Samanta Villar somrient a la presentació de RTVE a Madrid, el 2021, i primer pla de Josep Pedrerol somrient a la presentació d'Atresplayer a Madrid, el 2023

Tensió en directe entre Samanta Villar i Josep Pedrerol: tots els detalls

Els dos periodistes discuteixen durant el debat a 'Espejo Público'

Samanta Villar i Josep Pedrerol protagonitzen una acalorada discussió durant el seu debat al programa d''Espejo Público' d'Antena 3. La presentadora, Susanna Griso, es veu obligada a posar pau entre ells i dona per finalitzat el debat en qüestió.

Augmenta la tensió a 'Mirall Públic'

A l'emissió d'aquest dijous, 5 d'octubre, Samanta Villar i Josep Pedrerol han debatut sobre les diferents condicions econòmiques entre el futbol masculí i el femení. Un debat que ràpidament s'ha encès pels punts de vista completament oposats.

El debat posava sobre la taula les declaracions polèmiques d'Alfonso Pérez que van tenir greus conseqüències, com ara que el Getafe retirés el seu nom de l'estadi.  La frase «El futbol femení mai no es podrà equiparar amb el masculí, com tampoc els homes al món de la moda obtindran la repercussió que tenen les dones» li ha passat factura.

Una frase que s'assembla molt a la «llei de l'oferta i la demanda» de Rafa Nadal respecte que les dones guanyin més beneficis que els homes al món del modelatge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Samanta Villar i Josep Pedrerol discuteixen per les diferències

Samanta Villar ha començat per denunciar que a les dones no se'ls paga els 30.000 euros a l'any que sol·liciten i Josep Pedrerol ha respost que les dones no aconsegueixen, almenys avui dia, omplir els estadis més que els homes: «Pot ser que amb el temps...», ha dit.

La periodista no ha trigat a rebatre les seves paraules. «És absurd aquest debat. Però si tu estàs negant un sou de 30.000 miserables euros a l'any a una jugadora, com pretens que et doni resultats per després omplir estadis? Els impedim que es professionalitzin, no els volem donar els mitjans perquè puguin demostrar què fan... Però és clar, és que no arribeu als resultats», ha respost Samanta Villar.

Unes paraules que han encès Josep Pedrerol: «No hi som. El teu populisme no m'interessa». «Doncs el teu populisme encara menys», ha sentenciat Villar. «Jo aquest debat... No. Jo abandono. Aquest debat no val la pena. No m'interessa. No és seriós», ha respost Pedrerol molest. «Aquest debat no el vol fer perquè no li interessa, és clar...», li ha tornat Samanta.

Després d'aquestes paraules, Pedrerol ha esclatat: «Aquí tots defensem que cal millorar el futbol femení, però això sembla una broma. Jo aquest populisme barat no ho compro». Samanta Villar anava a respondre, quan Susanna Griso ha intervingut per posar pau a l'assumpte.