Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro confirma els rumors de boda

Andrea Janeiro és conscient que aviat arribarà l'enllaç més esperat

Andrea Janeiro està molt preocupada per la seva mare després de la greu lesió que va patir al plató de Sálvame després d'una caiguda desafortunada en directe. No deixa de pensar-hi i s'ha mostrat realment afectada en veure la seva progenitora en aquest estat.

Andrea Janeiro sap que ha de donar suport a la seva mare ara més que mai. I tot després que a la 'Princesa del pueblo' se li han capgirat tots els plans que tenia d'aquí un parell de mesos.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban ha de passar per quiròfan després de trencar-se la tíbia i el peroné en directe. | GTRES
 

Belén Esteban està passant per un dels moments més complicats dels darrers anys. Quan semblava que tant ella com el programa en què col·laboraven estaven remuntant en audiències, la seva felicitat se n'ha anat en orris.

Andrea Janeiro, amb la seva mare en el pitjor moment

Tot i aquest contratemps, i pel qual s'haurà d'operar la tíbia i el peroné, la mare d'Andrea Janeiro vol mirar cap endavant. Vol pensar en un dels plans que més il·lusió li fa al seu marit, Miguel Marcos.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro confirma els rumors sobre Belén Esteban. | CatalunyaDiari
 

El conductor d'ambulàncies sempre ha sabut estar-se en un segon pla des que va començar la seva relació amb la col·laboradora de Sálvame. El que se sap des de fa temps és que Miguel té un desig que no es pot treure del cap.

Miguel Marcos ja li ha comunicat diverses vegades a la seva dona, Belén Esteban. I és que aquest ja no amaga que li encantaria tornar a casar-se amb la dona que el fa feliç.

Andrea Janeiro confirma els rumors

Una il·lusió que la mateixa Belén Esteban ha confirmat en alguna ocasió, quan li han preguntat els seus companys de Sálvame.

Tots recordem que la parella formada per Belén Esteban i Miguel Marcos ja es van casar fa tres anys, el 19 de juny del 2019, mitjançant una cerimònia civil.

Muntatge de fotos d'Andrea Janeiro amb Miguel.
Andrea Janeiro sap que Miguel té ganes de casar-se amb la seva mare. | CatalunyaDiari
 

L'espina clavada que té el padrastre d'Andrea Janeiro és la de celebrar un nou enllaç, però aquesta vegada per l'església. Un dels seus grans desitjos que Belén Esteban sap que li concedirà, encara que no serà a curt termini.

Entre les raons per les quals pensa que no és el moment per dur a terme un casament és que la pandèmia de la Covid segueix activa al nostre país.

I és que el matrimoni té clar que si finalment celebra un casament per l'església, aquest ha de ser al més pur estil Belén Esteban.

Hi haurà casament pròximament?

Sens dubte, hi ha una gran expectació per saber quins convidats aniran a aquest casament que es preveu que sigui espectacular i mediàtic com cap altre.

A més de personatges televisius i amics de la de Paracuellos, és molt esperada la presència d'Andrea Janeiro en aquesta celebració. Segurament, el matrimoni farà una exclusiva acompanyat per la jove.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament el juny de 2019. | Instagram

 

Unes fotos que ja es van fer al casament del juny del 2019 per a la revista Hola!, però a l'esmentada exclusiva no va sortir cap imatge d'Andrea Janeiro.

El que està clar és que en aquesta nova exclusiva del futur casament de Belén, el nom d'Andrea Janeiro està damunt la taula. I el més probable és que tant Miguel Marcos com la filla de Jesulín posin amb les seves millors gales al costat de la 'Princesa del pueblo'. Una exclusiva que seria milionària i que no estranyaria ningú que arribés, o fins i tot, que sobrepassés els 100.000 euros.