Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Miguel Marcos

Belén Esteban sorprèn Miguel Marcos prenent la decisió més trista

Belén Esteban s'ha vist obligada a fer un pas que creia impossible

Fa molt de temps que Belén Esteban treballa al món de la televisió, però mai havia pres una decisió tan complicada. Ha sorprès el seu marit Miguel Marcos quan li ha explicat que ha d'aturar tots els seus plans, una decisió força trista. Tenia projectes interessants sobre de la taula, però ha d'estar en repòs vuit setmanes perquè ha tingut un accident laboral.

Belén Esteban va participar en un joc que li va proposar la direcció de Sálvame. Mentre feia aquesta prova va caure a terra i va protagonitzar un dels moments més escandalosos de la història del programa. Els metges de Telecinco no van trigar a atendre-la i la van portar a un hospital de manera urgent.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban ha tingut un greu accident a Sálvame | Telecinco

Belén s'ha trencat la tíbia i el peroné, una lesió delicada que està travessant amb angoixa i ansietat. El seu company, Jorge Javier Vázquez, diu que està desesperada perquè en aquest moment tenia molts compromisos professionals. Ha pres la decisió d'aturar-ho tot perquè no es pot moure amb llibertat i haurà d'estar en cadira de rodes un temps.

Sálvame expliquen que la tertuliana ha tocat fons perquè ella és una dona independent i activa. Ara necessita l'ajuda del seu marit, que afortunadament és sanitari i sap què ha de fer a la perfecció. Miguel s'ha convertit en el seu gran suport, tot i que no ha aconseguit que la col·laboradora recuperi el seu humor característic.

La impactante imagen de Belén Esteban al llegar a casa tras haberse roto la tibia y el peroné

Esteban va ingressar a l'Hospital La Luz el passat 28 d'abril, però no es va deixar fotografiar perquè no està animada per donar explicacions. Els seus companys s'han intentat posar-hi en contacte, però no respon a les trucades perquè està desbordada. La revista Pronto explica que la tertuliana ha cancel·lat tots els plans que tenia en les pròximes setmanes.

Belén Esteban està angoixada i no vol parlar

Belén, seguint la informació de la revista Pronto, ha decidit cancel·lar tots els seus compromisos professionals. Sap que ha d'estar una llarga temporada amb cadira de rodes. Té problemes per moure's i la seva recuperació serà força lenta, ja que estem parlant d'un doble trencament.

Belén Esteban
Belén Esteban té el suport del seu marit Miguel Marcos | Catalunya Diari

Esteban té el suport de tots els col·laboradors de Telecinco, però ella prefereix no entrar-hi en detalls. La setmana passada va desconnectar el telèfon mòbil perquè no volia parlar amb ningú, encara que va tenir una conversa amb el director de Sálvame. Li va explicar que havia de ser operada de manera urgent i que no podia dormir amb en Miguel perquè no podia pujar les escales.

«Està tocada perquè ha d'estar entre sis i vuit setmanes de repòs i tenia molts compromisos», expliquen a El programa de Ana Rosa. Miguel Marcos n'està pendent, de fet ha sortit a les fotos que li van fer durant el trasllat a l'hospital. El conductor d'ambulàncies sap perfectament que la seva dona és molt inquieta i farà tot el possible per tranquil·litzar-la.

Belén Esteban dorm lluny de Miguel

Belén gaudeix d'una relació de molta confiança amb Miguel Marcos perquè des que es van conèixer no se n'han separat. Per això, li costa tant dormir en llits diferents, ja que ella no pot pujar les escales i, per tant, no pot estar a l'habitació matrimonial.

Jorge Javier Vázquez ha explicat que la tertuliana està molt afectada i que no sap com gestionar aquesta situació tan dura. «En converses amb aquest programa s'ha mostrat emocionalment devastada. Aquesta nit no ha pogut dormir al llit perquè no pot pujar les escales i ha dormit a la butaca de la planta baixa».