Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

David Flores Carrasco, sense paraules en conèixer-se la trucada de la seva mare Rociíto

David Flores Carrasco s'ha quedat de pedra en conèixer el contingut d'aquesta conversa

David Flores Carrasco està passant per una de les setmanes més intenses de la seva vida. Des que Olga va decidir explicar públicament com ha estat la seva relació amb Antonio David Flores, no es parla de res més.

Després d'aquesta polèmica entrevista, que la revista Semana va publicar dimecres passat, els Flores-Carrasco s'han convertit, novament, en el centre de totes les mirades.

David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco està passant per un moment molt complicat | GTRES

Però, el que no esperava David Flores Carrasco era la informació que Marta Riesco va donar divendres passat, 29 d'abril, a Ya son las ocho. La periodista va dir que la filla de Rocío Jurado havia intentat posar-se en contacte amb ella.

Segons va explicar la jove, la mare de Rocío Flores «em va trucar i em va dir que volia conèixer-me», unes declaracions que van deixar a tots els col·laboradors del programa sense paraules.

David Flores Carrasco s'assabenta dels detalls d'aquesta trucada

David Flores Carrasco està «en xoc» amb la informació que ha donat l'actual parella del seu pare. I és que, després de tant de temps sense tenir notícies de la seva mare i dels seus problemes legals contra ella, el jove s'ha quedat de pedra en saber les seves noves intencions.

Gràcies a Marta Riesco, el jove ha pogut conèixer el que Rociíto i la reportera d'El programa de AR van parlar durant aquesta trucada.

Primer pla Marta Riesco
David Flores Carrasco s'assabenta dels detalls de la conversa entre la seva mare i Marta Riesco | Telecinco

«Quan jo estava enfadada amb Antonio David, rebo una trucada del director d'una revista molt important. Em va trucar i em va dir que hi ha algú que vol parlar amb mi. Era Rocío», ha explicat la periodista.

«Em diu que vol conèixer-me i que vol oferir-me un projecte laboral en què vol col·laborar amb mi. Jo, en aquell moment, penso que potser aquesta trucada pot perjudicar a Antonio David».

David Flores Carrasco no sap què creure

Ara, David Flores Carrasco s'ha assabentat d'alguns dels detalls sorprenents que la xicota del seu pare encara no havia fet públics.

Durant aquest cap de setmana, la col·laboradora de Telecinco ha parlat amb els mitjans de comunicació per desmentir totes les informacions que han sortit a la llum en els últims dies.

I és que, segons Terelu Campos, la conversa entre la periodista i la mare de David Flores no ha passat tal com s'ha explicat.

«Es produeix una trucada a ell (director de la revista), per una circumstància que jo no diré, per parlar d'alguna cosa que ha passat. Rocío Carrasco està en aquell moment amb el director, però no es fica a la conversa», ha explicat l'amiga de Rociíto.

Marta Riesco posant
David Flores Carrasco està molt atent al que explica Marta Riesco | GTRES

«Ell s'aixeca per parlar amb aquesta persona (Marta). Jo crec que és més que evident, que ell li diu. Rocío ni parla ni escolta la conversa. Està amb el director d'aquesta revista, en un restaurant, quan rep la trucada s'aixeca i parla a part del lloc on són ells».

Després d'aquestes paraules, la madrastra de David Flores Carrasco ha sortit públicament per respondre a tots aquells que l'acusen de mentidera. «Qui m'ha desmentit aquesta informació? Encara no hi ha hagut un desmentiment per part de la mateixa Rocío», ha desafiat la reportera.

«Només diré una cosa. Jo mai diria això si fos fals, però és impossible que jo sabés dades que no s'havien fet públiques 10 dies després de produir-se aquesta trucada. Aquesta informació la trec jo».

«Segueixo mantenint tot el que vaig dir i ho puc demostrar, però esperaré a veure si em desmenteixen o no», ha finalitzat la xicota de l'exguàrdia civil.