Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Andrea Janeiro seriosa.

Andrea Janeiro confirma la ruptura que ningú s'esperava

Andrea Janeiro no guanya per a disgustos. Ara un acomiadament fulminant l'ha deixat sense paraules

Andrea Janeiro no té una sola tarda de tranquil·litat a la seva vida. Potser les dels caps de setmana, però hi ha setmanes que ni això.

Des d'Anglaterra, on viu aïllada de la voràgine mediàtica espanyola, segueix de molt prop el que li passa a la seva mare durant la setmana. Parlen sovint i s'expliquen el seu dia a dia, tot i que el de Belén és de tot menys tranquil.

Aquesta mateixa setmana, l'Andrea rebia instruccions sobre l'enterrament de la mare, cosa que la va sorprendre. Encara més, per com Belén ho explicava en directe al seu programa.

N'hi ha hagut prou amb 24 hores perquè es produeixi un nou terratrèmol a la vida de Belén i a Sálvame, que moltes vegades, és pràcticament el mateix.

L'acomiadament que Andrea encara no es pot creure

Saltava la notícia just abans de començar el programa, David Valldeperas ha estat acomiadat de Sálvame. La baixa audiència del programa i la incapacitat de Valldeperas per reflotar el vaixell han esgotat la paciència dels seus caps.

Amb ell també hi cau Alberto Díaz, l'altre director de l'espai.

Inicialment, Valldeperas ocupava encara la seva cadira al programa, assegurant que «no marxem enlloc». Posteriorment i davant l'evidència que els seus caps ja han rodat, sí que ho confirmava a la revista Semana. «Sortim del programa per fer altres coses».

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
Andrea manté una bona relació amb David Valldeperas i David Prieto, amics de la seva mare. | Telecinco
 

Belén Esteban és una bona amiga de David Valldeperas. David és una de les persones que Andrea Janeiro també coneix i aprecia. Tots dos han coincidit en els aniversaris de Belén i en altres esdeveniments públics i també de caràcter privat.

Aquest acomiadament ha deixat tan tocada Andrea com la seva mare. Tot i que és evident que Telecinco no es pot permetre continuar perdent espectadors, la figura de Valldeperas controlant-ho tot cada tarda semblava intocable.

Doncs ja ha caigut.

Andrea s'alegra per la proposta que hi ha damunt la taula

Sálvameestà experimentant canvis profunds amb un ultimàtum damunt la taula: o torna a captar l'interès de l'audiència o haurà de desaparèixer. Andrea Janeiro sap que la seva mare és un veritable talismà per a Mediaset.

Quan tot ha anat malament, treure Belén Esteban ha funcionat gairebé sempre. No ha estat així amb Rociíto, que després del seu documental ha contribuït a enfonsar la cadena a mínims històrics.

Andrea està contenta perquè una de les opcions que té Telecinco i que veurem ben aviat és Belén Esteban presentant un programa de testimonis. Us en recordeu d'El Diario de Patricia? Doncs una cosa semblant i pensada perquè l'espontaneïtat i la gràcia natural de la mare d'Andrea brilli amb llum pròpia.

L'espai s'emmarcaria dins de la franja horària de Sálvame, de moment, de 7 a 8 del vespre. Així doncs, entre el Lemon Tea i el Diario de Belén, únicament quedarien dues hores de Sálvame tal com el coneixem.

Belén Esteban a la casa de 'Secret Story'.
La mare d'Andrea Janeiro és el comodí de luxe de Telecinco. | Mediaset
 

Andrea ha animat sempre la seva mare als seus plans de deixar la televisió. La jove vol ser una persona anònima i que Belén deixés d'aparèixer dia sí i dia també als mitjans facilitaria molt les coses. Fins i tot, podria venir més sovint a Espanya sense ser perseguida per la premsa.

Tot i això, Andrea també és conscient que la televisió li ha donat molt a Belén i Telecinco en particular. Si ara li demanen un últim esforç per millorar l'audiència, no s'hi pot negar.

Si David Valldeperas ho veurà com una traïció de la seva amiga o si la gelosia i si sorgeixen les enveges a Sálvame, ho veurem ben aviat.

Andrea Janeiro té clar que les oportunitats cal aprofitar-les. I si Belén canvia això de parlar de la seva vida per presentar un programa que parli de la vida dels altres, doncs tot això que guanya la mateixa Andrea.