Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro confirma les seves sospites sobre el que passa al matrimoni

Belén Esteban acaba el seu any més complicat

Belén Esteban ja ho té tot preparat per celebrar el Nadal. Unes dates en què desitja el millor als seus seguidors amb una imatge amb el seu marit Miguel. Un petó que mostra com enamorats segueixen després de gairebé deu anys.

En realitat, l'any 2022 no serà un de bons records per a la col·laboradora després de la caiguda que va patir en directe a Sálvame. Intentava imitar una prova del concurs Supervivientes quan va caure. Es va fracturar la tíbia i el peroné i es va veure obligada a passar pel quiròfan per la complexitat del trencament.

La lesió la va mantenir allunyada de la feina durant quatre llargs mesos i el seu estat anímic va estar afecttr profundament: «Han estat els pitjors mesos de la meva vida, de veritat. Ningú s'imagina el que he passat». Després de l'accident, Belén va assegurar en una entrevista que no volia saber res de ningú, «ni menjar, ni parlar».

Imatge de Belén Esteban al costat de l'arbre de Nadal
Belén Esteban ha felicitat el Nadal a través d'Instagram. | Instagram

Belén Esteban sempre té el suport de Miguel

Belén no se n'ha recuperat del tot de la lesió i encara s'ajuda d'una crossa per caminar. El seu marit no se n'ha separat, s'ha ocupat de la casa, dels trasllats i de parlar amb els metges. Una demostració d'amor en un dels moments més delicats per a Belén.

La parella es va conèixer l'any 2013 de la manera més casual: una pujada de sucre va ser la responsable de la trobada. Belén va sol·licitar una ambulància perquè la traslladés a l'hospital i qui conduïa el vehicle va ser qui 9 anys després li juraria amor etern. Belén és un personatge molt conegut i ell un jove anònim disposat a mantenir la seva privacitat malgrat la popularitat de la seva parella.

Una dècada d'amor que només ha estat interrompuda durant la participació de Belén a Gran Hermano VIP, concurs del qual va ser la guanyadora. Durant el 'reality', Miguel va tenir una petita infidelitat amb una cambrera, que no va ocultar a la seva xicota. Aquesta circumstància va fer que Belén trenqués la relació, però finalment li ho va perdonar.

Junts en els bons i mals moments

Aquest perdó anys després es convertiria en un 'sí, vull' el 22 de juny de 2019. La parella va contreure matrimoni civil i ho va celebrar a la finca La Vega de Henares, a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares. Pel conductor era la seva primera boda, però era la segona per a Belén, que el 2008 s'havia casat amb Fran Álvarez, mort fa dos anys.

Primer pla de Miguel Marcos.
Miguel Marcos sempre està al costat de Belén. | GTRES

Han estat moltes les ocasions en què Belén ha confessat el desig de tornar a tenir un fill. La mare d'Andrea Janeiro, filla nascuda durant la seva relació amb Jesulín de Ubrique, va reconèixer: «Si em ve natural en tindré un. No em posaré en cap tractament».

Per a Esteban, la seva filla, que té 23 anys, ha estat i és el centre de la seva vida. Ha estat bolcada en la seva educació, li ha oferit les millors oportunitats i ha respectat el seu desig de mantenir-se en l'anonimat. Tanmateix, la col·laboradora no ha callat mai les injustícies que, segons ella, s'han comès amb la seva filla per part de la seva família paterna.

En una intervenció al Deluxe, Belén deia aquestes paraules referint-se al seu marit: «És l'home de la meva vida. Em valora com a persona i com a dona. He d'agrair-li la bona persona que és amb mi, amb la meva filla i amb la meva mare», unes paraules que mostren com està d'enamorada de Miguel.

Miguel li ha aportat seguretat i s'ha comportat com a un pare per a Andrea, que veu Belén feliç. Sap que el marit de la seva mare li dona l'estabilitat i la seguretat que necessita. Durant la seva recuperació, Miguel va voler enviar-li un missatge a la seva dona: «Vull dedicar-te unes paraules a tu, la meva dona. Només vull el teu benestar, junts superarem qualsevol moment».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp