Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, decebuda amb les últimes notícies sobre l'embaràs de la seva mare

Belén Esteban ha parlat novament sobre la possibilitat de tenir un nou fill

Belén Esteban ha parlat novament sobre la possibilitat de tenir un altre fill amb la seva parella, Miguel Marcos. No obstant això, i per a disgust d' Andrea Janeiro, sembla que no rebrà la bona notícia de tenir un nou germà pròximament. La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que la possibilitat de tornar a convertir-se en mare li segueix fent il·lusió, però sembla que ha decidit posposar els plans. Almenys, de moment, perquè li fa «mandra» i no té ganes de posar-se a canviar bolquers.

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro
Andrea Janeiro està molt unida a la mare | GTRES

A més, per a disgust de Miguel Marcos, Esteban tampoc no es planteja passar per l'altar novament. Ella mateixa admetia que havien pensat de tornar-se a casa, «però ara ho tenim aturat com el fill», de la qual cosa demanava que no se'n tornés a parlar. «No m'importaria, però ara mateix això no és tan important com abans. Ara estic aturada», reconeixia la col·laboradora.

Belén Esteban parla sobre els seus plans d'augmentar la família

Les primeres pistes sobre un possible embaràs de l'ex de Jesulín les va donar Jorge Javier Vázquez.,  que en directe al programa li va declarar que estava «molt preocupat» pels seus vòmits. Tot seguit, a la col·laboradora li va canviar el gest i va lamentar que el seu company hagués estat tan bocamoll. A més, va deixar clar que no estava embarassada

Tot i això, tampoc va descartar poder tenir un fill en el futur fruit de la seva relació amb Miguel, sense importar-li que no fos de manera natural. De fet, Esteban va admetre que ella i el seu marit estan satisfets amb l'empresa que han engegat, «i, si arribés bé, i sinó, també», i va assenyalar que no n'ha parlat mai amb Miguel, ni d'això ni del ventre de lloguer. «No descarto res, però cal pensar molt, cal pensar les coses bé», sostenia.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos i Belén Esteban posposen els plans de tenir un fill | GTRES

De moment, sembla que Belén es limita a gaudir de les alegries que li dóna la seva primogènita, Andrea Janeiro. La jove no rep més que lloances. «Tenint la mare que té, no necessita res més. Em fa molta pena. Jesulín no sap la filla que té i el que s'ha perdut. És una nena molt bona i molt educada», assegurava Terelu Campos, que tot i això, deixava clar que «a mi ningú m'impediria veure la meva filla al segle XXI. No hi ha cap motiu que a mi em separi del meu fill o de la meva filla si jo vull veure'l».

La jove es va graduar amb honors als estudis a l'estranger i fins i tot ja ha fet les primeres pràctiques, cosa que omple d'orgull la seva mare, que insisteix a culpar Jesulín de l'escassa atenció que sempre ha prestat a la jove. Andreita, tal com la coneixen al seu entorn, ha estudiat la carrera de Comunicació Audiovisual al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College, un dels més exclusius del Regne Unit. Allà la defineixen com una alumna «excel·lent. Estudiosa, intel·ligent, que treballa molt bé en equip».

Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat
Andrea Janeiro sempre ha tingut fama de ser una excel·lent estudiant | GTRES

Esteban li va advertir al seu ex de la sort que té que la seva filla no li deixi parlar, ja que «si em deixés parlar et queia la cara de vergonya». En aquest sentit, la mare d'Andreita li insistia que s'està perdent «les coses bones» de la seva filla. Tot, després de veure unes imatges de Jesulín en què apareixia força perjudicat, cosa que molts atribueixen a la complicada situació que travessa la seva filla, Julia Janeiro, que afronta problemes legals amb la seva ex, Brayan Mejía.