Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina

Paula Echevarría va posar una condició a la relació de David Bustamante i Yana

Paula Echevarría incideix en què ha d'estar d'acord David Bustamante

Paula Echevarría sol opinar, de tant en tant, sobre la relació sentimental que del seu exmarit, David Bustamante, i la seva parella Yana Olina. És habitual que aquesta parella supuri amor pels quatre costats. Només cal veure alguna de les publicacions que pugen a les seves xarxes socials, on queda palès que els va bé junts.

Fa un temps, Paula va ser preguntada sobre aquesta relació a la presentació de 'My Beauty Box'. La influencer asturiana va valorar així la vida sentimental del seu exmarit, responent amb brevetat abans de contestar més qüestions sobre el càntabre: «Em sembla fenomenal i m'alegro moltíssim per ell. Espero que els vagi molt bé»,

David Bustamante amb cara seriosa
A David Bustamante li ha posat una clara condició la seva exdona, Paula Echevarría | GTRES

Paula Echevarría: «A partir d'aquí, què ell tingui o allò que jo tingui...»

Echevarría va afegir que ella no era «ningú per opinar sobre aquesta relació, igual que no consideraria que ell hagués d'opinar sobre la meva. Tots dos hem format part de la vida de l'altre durant uns anys i tindrem alguna cosa en comú tota la nostra vida. Però a partir d'aquí, allò què ell tingui o que jo tingui...», va afegir la influencer.

L'únic tema de la vida del cantant de Sant Vicenç de la Barquera que l'afecta és com viu la filla que té en comú la seva relació amb Yana Olina. Així, segons l'actriu, «el més important és que la persona que tenim en comú estigui d'acord amb aquestes relacions. A partir d'aquí, que siguin feliços com anissos», va sostenir la Paula. Malgrat tot, Paula és clara en aquest aspecte: «del que ella opini jo no dic res», assegurava l'actriu fa unes hores.

«David i jo tenim molt de temperament»

D'un temps ençà, la relació entre l'actriu asturiana i la seva exparella és força bona. Per a Paula, «David i jo tenim molt de temperament. Per descomptat que hem tingut les nostres diferències, però mai ens hem portat malament». Ara no tenen cap problema, i Paula creu que la unió farà la força quan Daniella entri a l'adolescència. «Tinc una mica de por, però té bon fons i això em tranquil·litza. No vol que els seus pares pateixin per culpa seva, és lliure i serà el que ella vulgui», va dir Paula.

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
Paula Echevarría reconeix que té un caràcter semblant al de David Bustamante | La Noticia Digital

Paula Echevarría i la seva idíl·lica història d'amor amb Miguel Torres

Al terreny més íntim, Paula continua feliç amb la seva parella, l'exfutbolista Miguel Torres. Fa uns dies, Echevarría va assistir a un lliurament de premis i va revelar a la premsa com està de feliç amb el seu nadó Miki i com el cuida la seva germana Daniella.

En arribar a l'esdeveniment, la Paula va parlar del gran moment que viu amb Miguel Torres. «És un tros de pare. De vegades em pregunto si és el seu primer», es preguntava l'actriu entre rialles. En ser pare primerenc, admet que al principi li va haver de donar algun consell. «Un nen quan ja té set mesos va sol gairebé, t'hi has acostumat i li has perdut la por», confessava.

Primer pla de Paula Echevarría
Paula Echevarría és feliç amb Miguel Torres | GTRES

El pròxim mes de desembre farà quatre anys que Paula i Miguel van començar la seva relació, i tots dos gaudeixen d'una etapa meravellosa a les seves vides. Així ho va deixar clar també l'exjugador del Reial Madrid, Màlaga i Getafe a 'El Chiringuito de Jugones'. El tertulià d'Atresmedia va passar el 'tertuliòmetre' del programa i li van preguntar pel seu fill Miki. L'exfutbolista va ser molt clar per definir el nadó. «És un àngel», va respondre Miguel visiblement emocionat.