Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro ho té clar: no li perdonarà mai

Andrea Janeiro ha estat víctima d'un lleig gest per part d'un familiar

És sabut que Andrea Janeiro té una relació molt diferent amb cadascun dels seus pares. Així, mentre que amb Belén Esteban és estreta, el que és normal, amb Jesulín és absolutament distant. De fet, no tenen pràcticament gens de contacte i porten molt de temps sense veure's.

I és que, encara que a la jove li ha defraudat enormement l'actitud del torero des de fa anys, en les últimes setmanes ha passat una cosa que ha aprofundit més la bretxa entre tots dos. Concretament, Jesulín ha tingut un gest que segur la seva filla no li perdonarà mai.

Jesulín té un lleig gest amb Andrea Janeiro

A principis d'aquest mes de desembre va ser quan De Ubrique i la seva dona, María José Campanario, van anunciar que estaven embarassats. És més, van donar a conèixer la bona nova que estaven esperant el seu tercer fill en comú mitjançant una exclusiva a la revista 'Hola!'.

En aquesta entrevista ell va exposar: «Qui em diria que tornaria a ser pare amb la meva Andrea de 22, la meva Júlia de 18 i el meu noi de 14!».

Arran d'aquesta afirmació, se li va preguntar com els seus fills s'havien pres la notícia. I aquí va arribar el seu gest, que ha generat controvèrsia, ja que va afirmar que «estan feliços tant Julia com el noi. Si veiessis l'estona de plorar que es va donar Julia quan els hi vam dir».

Aquestes paraules van semblar indicar que el destre no sabia la reacció de la seva filla gran perquè no li havia comunicat personalment la bona nova. Llavors, segons sembla, Andreíta va haver d'assabentar-se per la premsa que tindria un altre germà. I això, és una cosa que no perdonarà mai al seu pare.

Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Pel que sembla, Jesulín no va informar personalment Andrea que tindria un germà | Catalunya Diari

Això sí, sembla que el motiu perquè no rebés aquest comunicat directament de Jesulín és per Campanario. Segons s'ha arribat a publicar, per evitar que l'exclusiva es pogués fastiguejar si transcendia la notícia abans, li va donar indicacions al seu marit. I és que no ho havia de dir a ningú, encara que ella sembla que sí que ho va explicar als seus progenitors.

A Jesulín li plouen les crítiques pel detall amb Andrea Janeiro

La filla de Belén Esteban està decebuda amb el seu pare pel qual ha passat i és una cosa que es comprèn. Bona mostra que s'entén l'enuig d'Andrea són les crítiques que diferents col·laboradors de televisió li han fet al torero pel qual va passar.

Aquest seria el cas d'Antonio Rossi, que ho va deixar de manifest a 'El programa de Ana Rosa'. En aquest va arribar a dir: «Em sembla el detall més lleig, poc sensible i poc humà. Fer la distinció tan específica i tan explícita a la revista em sembla que desmereix tota la felicitat per aquest detall».

Però aquí no va quedar tot, ja que va afegir: «Em sembla un detall molt roín per part de la seva parella. Si no li ho han dit a Andrea i han fet aquesta distinció em sembla increïble. Si no l'han avisat, el que han fet és apartar-la més de la vida familiar».

Antonio Rossi a Madrid el 8 de novembre de 2019.
Antonio Rossi ha estat un dels més crítics amb què Jesulín ha fet Andrea | GTRES

Mayte Alcocer, periodista de 'La Razón', també va carregar contra De Ubrique per la seva manera d'actuar. Les seves paraules exactes van ser: «Que una filla s'assabenti per la premsa que el seu pare serà pare novament em sembla indignant».

Així mateix, en aquesta línia es va manifestar Terelu Campos, que va optar per incidir que el torero no compleix adequadament el seu rol de pare. La filla de María Teresa, a través del seu bloc a la revista 'Lecturas', va ser molt dura exposant: «Té nassos que per comunicar aquesta notícia sí que existeixi una filla gran i l'anomena a la seva revista de capçalera, però per al dia a dia, trucar-la, cuidar-la, interessar-se...».

«Ser pare és això: cuidar de tots els teus fills, estimar-los a tots i estar pendents del que necessiten emocionalment i no només econòmicament. En aquest sentit, Jesús no ha estat a l'altura», sentenciava Terelu Campos.