Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro demana explicacions per l'herència que amaga Jesulín

Andrea es mostra preocupada pel repartiment

Andrea Janeiro té motius per preocupar-se després de l'arribada al món del seu nou germà. Fa un parell de mesos naixia Hugo, el tercer nen del matrimoni de Jesulín i María José Campanario. Serà una persona més a l'hora de repartir l'herència i això és una cosa que no passen per alt ni Belén ni la seva filla.

Durant els darrers mesos, s'ha produït un acostament d'Andrea amb el torero. Després d'uns quants anys sense saber-ne res, sembla que ara ha canviat d'actitud. És curiós que ho faci pràcticament quan la noia acaba de finalitzar els estudis a l'estranger.

Andrea ja sap que al seu pare li costa molt treure la mà de la butxaca. Durant la seva estada a Anglaterra, va haver de ser la col·laboradora de Telecinco la que es va fer càrrec de totes les despeses. Del torero no n'hi va haver ni rastre.

De fet, des d'un primer moment, va intentar que es formés a una universitat espanyola. Sobretot perquè no es disparessin les despeses. En qualsevol cas, a ell li era igual si realment no havia d'aportar res per a la causa.

Sempre l'han acusat d'afavorir més els seus fills petits, possiblement per la influència de María José. De la nena que va tenir amb Belén amb prou feines se'n recordava, ni tampoc tenia el detall de contactar-hi. És com si no existís.

En qualsevol cas, hi ha hagut una cosa que ha canviat completament la manera de pensar dels protagonistes. Fos la paternitat o les ganes d'aclarir les coses, ara fan la impressió de ser una família unida i sense fissures. La de Paracuellos agraeix el canvi de Jesulín amb la filla.

Andrea Janeiro ja hauria conegut el petit i, pel que sembla, haurien estat tot facilitats per a l'acostament. La relació amb la resta de germans també és molt bona, i ja se'n pot considerar una més.

Queden enrere els continus enfrontaments que havia mantingut la col·laboradora amb el torero. No dubtava gaire a mostrar-se crítica per les decisions i passos que va fer durant els darrers 22 anys. «És clar que em fan mal certes coses, però no les diré», assenyalava fa uns mesos a Sálvame.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Belén Esteban intenta protegir la seva filla | GTRES

En mostrava la frustració per la situació. «Estic com les Falles de València, no vull que la metxa se m'encengui per no sortir-ne cremada, perquè no val la pena», afegia. També va fer esment al futur que espera a la seva filla.

Aleshores, la presentadora del programa, Carlota Corredera, li preguntava per l'herència. Ara «s'haurà de repartir amb un més», apuntava. Un tema que no va semblar agradar gaire a la 'princesa del pueblo'.

Andrea Janeiro, molt tranquil·la amb el seu futur

Andrea Janeiro ha aconseguit acabar els seus estudis i espera fer-se un lloc al món de la televisió, però no davant de les càmeres. Vol viure de la seva feina i no d'aparèixer a la premsa del cor. És una cosa que té molt clara des de ben jove.

No vol saber res de l'herència. La seva mare qualificava de «ximpleria» que li traguessin el tema. «El que sé és que ella és a qui ho deixaré tot perquè és l'única que tinc», admetia amb rotunditat.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro compta amb el suport de Belén Esteban | CEDIDA

Aprofitava l'ocasió per enviar-li un missatge molt directe al pare de la filla. «Cadascú sap el que fa i com ho fa. Cadascú sap les coses que ha fet, què fa i què farà», indicava.

Andrea Janeiro viu un dels millors moments de la seva vida. A més s'acaba de graduar, ha vist com la relació amb el seu pare s'ha fet més estreta i la seva mare deixava de criticar-lo a la televisió. Es van complint els desitjos.