Primer pla d'Elena Tablada

Elena Tablada fa plorar les seves filles en confessar què passarà amb el matrimoni

Elena Tablada ha explicat la veritat de la seva situació actual

Elena Tablada ha vist que, durant les últimes hores, ella i el seu marit, Javier Ungría, s'han convertit en notícia de la premsa rosa. Ha sortit el rumor que han decidit separar-se, almenys de manera temporal.

Fins ara, tots dos havien estat en silenci sense fer cas a les xerrameques. Tot i això, en les últimes hores, la dissenyadora ha decidit manifestar-se i comptar en xarxes que aquelles són certes. D'aquesta manera, ha comunicat la seva situació als seus seguidors i també a les seves filles, que estan tristes pel que ha passat.

Elena Tablada confirma la ruptura

La 'cubanyola', com ella es defineix, fins fa molt poc de temps era una dona plenament feliç. Estava encantada amb Javier, amb qui es va casar el 2018, i amb les dues petites. Ens estem referint a Ella, de 12 anys i fruit de la seva relació amb David Bisbal, i a Camila, de 2 anys nascuda al si del matrimoni.

Ara tot ha canviat. La seva relació de parella ha començat a esquerdar-se i això ha fet que Elena i Ungría estiguin passant aquest estiu per separat. Estiu en què ella ha trobat el refugi que necessita en les seves nenes, per això ha estat amb aquestes de viatge a Disney World i també a la platja.

A les seves xarxes socials, ha anat compartint imatges de les tres juntes sense rastre del seu marit i això és el que ha fet saltar les alarmes de la ruptura. Una separació que ara la dissenyadora ha volgut confirmar públicament per evitar més especulacions. Ho ha fet a través d'un missatge que ha publicat a les històries del seu Instagram.

Elena Tablada
Elena Tablada s'ha sincerat completament sobre la seva relació amb Javier Ungría. | EUROPA PRESS

Exactament, el seu text diu així: «Després de sis anys d'una relació preciosa, tot i que cap relació no és un camí de roses, hem decidit aturar-la per, així, poder respirar i veure en què consisteix realment la felicitat. Confio en el pla que té Déu per a mi, per a la meva família i que el temps ens faci valorar com som d'afortunats. Qui em coneix sap que les meves filles són el més important que tinc a la meva vida. I, si em veig en la posició de posar-les en una balança, sempre hi pesaran més».

De la mateixa manera, ha volgut deixar clar que, malgrat la ruptura, segueix regnant la cordialitat entre ella i el seu marit. Ho ha afirmat dient: «L'amor i el respecte entre nosaltres és profund i latent i va crear un ésser meravellós pel qual estarem units».

Aquesta és la forma amb què Tablada ha hagut de reconèixer el problema sentimental. Això sí, no ha volgut entrar-ne en detalls sobre el motiu. Manté el silenci en aquest sentit, mentre que la seva parella ha optat per estar completament callat sobre la situació que travessen.

Elena Tablada i Javier se separen després de sis anys de relació

L'ex de David Bisbal i Ungría afronten ara una ruptura, almenys temporal, després d'una història d'amor de sis anys. Sí, perquè va ser el 2016 quan es van conèixer gràcies a uns amics en comú. La fiblada va ser instantània i, des de llavors, no es van separar.

Per aquesta passió, complicitat i l'amor que van sentir, només dos anys després de començar el seu idil·li van decidir passar per l'altar. És més, es van casar dues vegades: una a Miami i una altra a Cuba. Les celebracions els van omplir de felicitat, així com ho va fer el naixement de Camila el 2020. Una petita que els tindrà units per sempre, encara que decideixin trencar la parella.