Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Matamoros

Laura Matamoros confirma el nou embaràs i s'espanta en saber quins problemes hi haurà

Laura acaba de donar una de les notícies més inesperades de l'estiu

Laura Matamoros no té les coses gaire clares, a jutjar pels darrers esdeveniments. Segons ha confirmat el seu pare, la influencer ha decidit donar-se una tercera (o ja són quatre? O cinc?) oportunitat amb el pare dels seus fills, Benji Aparicio.

La jove i el cuiner són pares de Matías i de Benjamín. El nen va néixer el 27 de desembre passat i al cap de poc temps, la parella anunciava la seva enèsima separació. Ara, després de ser enxampats junts un altre cop a la platja, es va especular amb una possible reconciliació que el seu pare ha confirmat.

No sabem què ha canviat en tan poc temps les diferències que els separaven abans de l'estiu i que també els han conduït a les crisis anteriors. En qualsevol cas, no es podrà dir que Laura Matamoros no lluita per salvar la relació amb el pare dels seus fills.

Mentre la vida de la influencer transcorre entre bolquers i posats a Instagram, la maternitat torna a trucar a les portes de casa seva.

Laura Matamoros i les intencions de ser mare que la il·lusionen

Laura Matamoros manté una magnífica relació amb la seva família. Al seu moment, va estar molt distanciada del seu pare, el televisiu Kiko Matamoros. Era l'època en què Laura va provar sort a la televisió, participant en alguns realities.

De tancar-se a una casa o illa per viure l'experiència a barallar-se als platós amb la família hi ha un petit pas. Laura volia el primer, però detestava el segon així que es va esfumar del xou televisiu i no ha tornat, excepte per comentar altres realities. Uns ingressos extra, sempre venen bé.

Fotomuntatge stories Instagram Marta López
Marta López comparteix les conseqüències de deixar els anticonceptius | TikTok

Està encantada amb la nova núvia del seu pare, després de separar-se de Makoke. Kiko surt amb Marta López Álamo, una model de 25 anys (Laura en té 29) que ha intercedit molt positivament entre Kiko i els seus fills

Ara la Laura ja coneix la decisió transcendental que acaba de prendre Marta: ha deixat els anticonceptius. D'aquesta manera, confirma que Kiko i ella volen ser pares i donar un germanet a la Laura. Segons ha explicat Marta, fa un mes que ja no pren anticonceptius, cosa que ja li ha provocat unes primeres conseqüències.

Així doncs, Marta ha compartit un vídeo en què es veu la cara plena de grans. Realment, per a algú tan preocupat per la seva estètica i per lluir impecable a les seves xarxes, és un drama de proporcions bíbliques.

Segons explica la cunyada de Laura Matamoros, «m'estan sortint granets nous cada dia. Acabo de deixar els anticonceptius fa un mes i em diu l'endocrí que això pot ser normal».

Marta té visita amb el dermatòleg properament per comprovar que aquests grans no aniran a més i ja ha començat algun tractament per fer-los desaparèixer. Després de les vacances de somni que ha viscut a Mèxic, Marta vol reincorporar-se ben aviat a la feina.

A més, ella i Kiko tenen també plans de casament per al pròxim any.

Laura tindrà un germà molt més jove que els seus fills

Laura Matamoros està encantada que el seu pare vulgui ampliar la família. Ja tenen cinc fills i un nou fill al costat de la Marta seria una magnífica notícia per a tothom. Fins i tot per a Anita, l'única que no té relació amb el pare.

Laura és una noia molt familiar i n'és una prova la lluita que mantenen per reprendre la seva relació amb Benji. Segons Kiko «s'estimen moltíssim. Jo el que vull és que els meus fills siguin feliços i ells estan molt bé, i els meus nets també».

Ara Kiko i Marta van a buscar el nadó. Si tot va segons el previst, naixerà el 2023, quan els fills de la Laura tindran cinc anys i un any respectivament. Podran compartir jocs i entremaliadures amb el seu oncle, sempre portant ells la veu cantant, que per alguna cosa són els més grans d'aquesta nova generació de Matamoros.