Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ivonne Reyes

Ivonne Reyes, intranquil·la: ja sap que el seu fill ha esbrinat qui és el pare real

Ivonne Reyes s'assabenta de les darreres declaracions d'Alejandro

Ivonne Reyes no es pot creure que el seu fill s'hagi assabentat de tota la veritat sobre el seu pare real. I és que, Alejandro Reyes fa més de 20 anys que carrega amb aquesta pesada pedra a l'esquena.

Durant tots aquests anys, la veneçolana ha assegurat que el progenitor del seu únic fill és Pepe Navarro. I, encara que no hi ha una prova de paternitat que ho confirmi, la Justícia va donar la raó a la model després de la negativa del presentador a fer-se aquesta prova.

«Jo estava convençut que en no haver-hi proves, ni una sola evidència, això s'apagaria. Vaig tenir la mala sort que, tot i demostrar que tot el que deia era mentida, em van adjudicar la paternitat», va assegurar el comunicador en una de les seves darreres entrevistes a la televisió.

Primer pla d'Ivonne Reyes molt somrient durant un acte
Ivonne Reyes està convençuda de la paternitat del seu fill| EP

Ara, el fill d'Ivonne Reyes no ha tingut cap problema a parlar alt i clar sobre el seu veritable pare i la relació que manté, avui dia, amb ell.

Ivonne Reyes s'assabenta del que ha dit el seu fill

Ivonne Reyes acaba d'assabentar-se de les últimes declaracions que ha fet Alejandro Reyes en relació amb el seu pare. Aquest dimecres 17 d'agost, el noi s'ha presentat al món com la nova promesa de la moda.

El fill de la veneçolana ens ha presentat King Art, el seu nou projecte personal amb què pretén fer-se un lloc en aquest món. Durant el seu debut com a dissenyador, Alejandro ha volgut tancar una vegada per totes les polèmiques que s'han generat entre la seva mare i Pepe Navarro.

I és que, en ser preguntat per l'enfrontament que mantenen, a hores d'ara, Ivonne Reyes i el presentador d'Esta noche cruzamos el Mississippi, l'actor ha evitat contestar tant sí com no.

«Jo l'únic que et puc explicar és sobre la roba. Tot està molt bé, seguim donant canya al món, a la vida i a la feina que costa i cal guanyar-se el pa de cada dia», ha assegurat Alejandro, deixant molt clar que és un tema que prefereix no tocar.

Després de deixar tancat aquest tema, el fill d'Ivonne Reyes ha volgut agrair a la seva progenitora tot el suport que li ha donat amb la creació de la marca de roba.

Primer pla d'Alejandro Reyes.
Alejandro Reyes ha parlat alt i clar | Instagram

«La meva mare sempre ens està recolzant, igual que qualsevol mare ho faria. A la meva edat ella feia el mateix. Un artista que comença ha de buscar la manera d'anar remunerant tot el que va fent», explicava.

I, encara que està vivint «entre els Estats Units i Espanya» i està molt centrat en la seva formació, Alejandro ha assegurat que no ha deixat de banda la seva altra passió: la interpretació. «Segueixo amb el cine. Amb el tema de la interpretació, amb els cursos… És un món que és complicat», ha lamentat.

«Però bé, sempre hi ha una porta amb llum per arribar a això i ser el millor en tot el que sigui, també convido la gent que faci interpretació, s'ho passarà molt bé, descobreixes moltes coses de tu i del tema del món i de l'entreteniment», explicava, segons la seva experiència.

Ivonne Reyes no està disposada a signar la pau

Ivonne Reyes està disposada a anar a totes. Així que, després de perdre el judici en què va al·legar sentir-se «controlada i perseguida» per Pepe Navarro, la veneçolana s'ha venjat del presentador amb magnificència.

Fa unes quantes setmanes, aquests dos personatges de televisió es van veure les cares en una seu judicial després que el periodista interposés una denúncia contra la mare d'Alejandro Reyes i la revista Lecturas per una vulneració al seu dret a l'honor.

Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Ivonne Reyes no està disposada a rendir-se | CatalunyaDiari

I és que, el comunicador considera que durant una de les entrevistes d'Ivonne Reyes en aquesta capçalera, es va tirar per terra la seva imatge pública. Per això, Navarro va sol·licitar que Ia veneçolana i l'esmentada revista del cor abonessin la quantitat 60.000 euros com a indemnització.

I, encara que el gener del 2021 el jutge va dictar en contra, el presentador va decidir recórrer, però les coses no han sortit com ell esperava i va tornar a perdre davant el seu rival.