Primer pla de Sara Carbonero

Sara Carbonero confirma el rumor sobre el seu embaràs i espanta el pare del bebè

Sara Carbonero ha revelat un secret important

Sara Carbonero no ho ha tingut una vida fàcil. En un sentit estricte del terme, segurament sí, ja que és famosa, periodista i en general, la vida li somriu ara.

Tanmateix, si ens fixem una mica més en l'èxit que donen les oportunitats laborals, en un món tan exigent com el dels mitjans de comunicació, és una altra història.

Sara era al cim de la seva carrera professional quan ho va deixar tot per amor. Va marxar a Portugal seguint el seu llavors marit, Iker Casillas. El porter marxava de l'equip de la seva vida, el Reial Madrid, per fitxar pel Porto portuguès.

La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid
Sara Carbonero ha reprès la seva vida amb tranquil·litat | GTRES

Sara, que llavors tenia un fill amb Iker ho va deixar tot aquí i va marxar amb Iker. Aquells anys, a més, van ser els del càncer de Sara i l'infart d'Iker. Aquests i altres problemes feien efecte en la parella que, malgrat ser pares d'un segon fill, es divorciaven el 2021.

Sara Carbonero reprèn la seva vida després de la maternitat i la separació

Sara Carbonero ha hagut de començar gairebé de nou a Espanya, després d'aquesta parada que la professió periodística no perdona. Tot i això, s'ho ha pres amb filosofia i prioritzant els negocis i activitats que la fan feliç.

Lluny d'intentar tornar a la primera línia televisiva, s'ha centrat en el disseny tèxtil, amb una marca de roba pròpia amb Isabel Jiménez. També és imatge d'altres marques i a l'àmbit periodístic té un programa d'entrevistes a Radio Marca. Allí va començar com a becària i sis mesos després va ser contractada.

Després de la pandèmia va tornar als seus orígens i allà segueix fent entrevistes radiofòniques, sense pressió i gaudint de la seva professió. En una de les últimes edicions de Que siga el baile, així es diu el programa, Sara ha fet una confessió que pocs coneixien.

En una conversa amb Sara Sálamo, la dona d'Isco Alarcón, Sara s'ha deixat emportar i s'ha sincerat. Així, ha reconegut que els seus embarassos no van ser tan meravellosos com es podia pensar.

Les crisis, els dubtes i l'angoixa que provoca l'embaràs en moltes dones a Sara també el va afectar. A més, Carbonero ha confessat com es va sentir després de donar a llum Lucas, el seu segon fill.

El vestit que Sara Carbonero es va posar per dissimular el seu estat

El que passa després de donar a llum «no ve als llibres. Després, si aprofundeixes, gairebé el 90% de les dones se senten identificades amb la realitat. Una cosa és el que vius i l'altra el que cadascú s'atreveix a compartir», explicava.

Sara confessa que «en sortir de l'hospital jo em vaig posar un vestit que era un sac, horrorós, estava horrorosa. Després si el titular és que estàs estupenda, doncs no, no ho estic, no em sento així».

Sálamo explicava els detalls del seu postpart i la situació de vulnerabilitat, fragilitat emocional i desconeixement en què vivia. Sara, admirada, li deia «que valenta la gent com tu que després t'animes que serveixi la teva experiència per a d'altres».

▶️ Vídeo del dia

Sara Sálamo ho defensava afirmant que «la realitat a casa teva és que totes portem calces postpart, totes sagnem i totes estem com estem en un moment que es necessita intimitat, estar a la cova. Aquesta exposició per a mi, no és del tot real, no cal estar sempre perfecta».

Carbonero va afirmar haver après molt de la seva amiga i comparteix al cent per cent la defensa que les dones expressin els seus sentiments reals. També és cert que ella mateixa és una influencer amb més de 3,3 milions de seguidors i que s'hi presenta únicament amb la seva millor cara, la menys natural i real. Això, tanmateix, seria una altra història.