Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gerard Piqué i la seva nova xicota Clara.

Piqué ja no ho pot amagar: filtren la identitat i més fotos de Clara, la seva nòvia

Circulen per les xarxes socials noves fotos de la parella de Gerard Piqué

Després que fa uns dies la premsa anglesa revelés el nom de la nova parella de Gerard Piqué, ara se n'ha pogut saber més informació i, a més, han sortit a la llum fotografies inèdites de la noia que li ha robat el cor al blaugrana.

I és que han començat a circular a través d'Instagram noves imatges de Clara Chia, l'estudiant de 23 anys i nova xicota del futbolista català. I això que la parella va fer tot el possible perquè als mitjans no els hi arribés cap mena d'informació sobre la noia.

Fotomuntatge de Piqué i la seva presumpta xicota.
Un 'club de fans' penja fotos de Clara a les xarxes socials. | CatalunyaDiari

Clara, per evitar la premsa i preservar la seva intimitat, va decidir esborrar tots els seus comptes de les xarxes socials. Tanmateix, un presumpte club de fans ha publicat unes fotos del nou interès amorós de Gerard Piqué que no s'havien vist fins ara.

Les fotografies inèdites de Clara, la nova parella de Gerard Piqué

I és que, fins al moment, només havien vist la llum dues imatges de la noia que s'havien compartit a través de Twitter. Ara, un compte d'Instagram que diu que és el seu club de fans autoritzat per la mateixa Clara ha publicat més instantànies seves i sembla que, a mesura que passin els dies, se n'aniran penjant més.

Pel que sembla, aquest 'club de fans' podria ser algú del seu entorn que l'ha traït i ha decidit revelar públicament noves fotos de la nova parella del mediàtic esportista.

En cap d'aquestes fotos li arribem a veure la cara completament, un fet que li permet passar desapercebuda tot i que aquestes fotografies ara són públiques. Hi apareix d'esquenes i en biquini banyant-se al mar, amb mitja cara tallada per la mateixa fotografia o tapant-se el rostre amb les mans.

Tanmateix, tot i la filtració d'aquestes noves fotos de Clara, encara se sap molt poca cosa sobre ella. El diari digital The Sun apuntava que la parella volia mantenir el seu idil·li en secret. «Gerard i Clara s'han estat veient durant mesos. La gent els ha estat ajudant a mantenir la relació en secret. Però tots els qui els envolten saben què està passant».

Més endavant veurem si, en algun moment, la relació es consolida i es fa pública de forma oficial o, d'altra banda, decideixen viure amagats de la premsa i els mitjans de comunicació.