Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros, feliç: assegura que està llest per a l'arribada del bebè

Kiko Matamoros podria tenir molt aviat el seu sisè fill

Kiko Matamoros està vivint una de les etapes sentimentals més felices i plenes de la seva vida gràcies a la seva xicota, Marta López Álamo. Són tan feliços que, com ha declarat més d'una vegada, vol tornar a ser pare amb ella. Ara, sembla que està a punt d'aconseguir-ho, com s'ha revelat a les xarxes socials.

Pel que sembla, la parella ha decidit començar a fer els passos necessaris per portar un fill al món. Ha estat la model la que ha revelat que, per exemple, ja ha deixat de prendre's les pastilles anticonceptives.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros i Marta López Álamo podrien estar preparant-se per ampliar la família que han format | TELECINCO

Kiko Matamoros, a punt de tornar a experimentar la paternitat

El col·laborador de Sálvame és pare de cinc fills. Quatre són del seu primer matrimoni amb Marian Flores i l'última, Anita, és fruit de la seva relació amb Makoke. Ara vol anar a buscar el sisè.

Fa temps que Kiko va deixar de manifest, públicament, que està tan feliç amb Marta que es vol casar amb ella i, fins i tot, ser pares junts. Ho ha repetit en infinitat d'ocasions i programes, i precisament fa unes setmanes el va tornar a reiterar al plató de Déjate querer.

Exactament, després del seu pas per Supervivientes , li va dir: «No només ets la dona de la meva vida, ets la dona que vull per a tota la vida. M'has ensenyat a estimar i he decidit que vull casar-me amb tu i formar una família. Passarem per l'altar, com tu vols, vull fer-te feliç i viure cada dia de la meva vida pendent de tu i per a tu».

Aquestes paraules van emocionar molt López, que va afegir: «Jo ho vull tot amb ell. Una mostra que em dona d'amor és respectar els meus temps, perquè ara tinc altres plans i prioritats, per la qual cosa no tinc temps per cuidar un nen. Però d´aquí a un parell d´anys jo el que vull és òbviament ser mare».

Tot i això, sembla que la parella ha canviat d'opinió i vol que el petit arribi com més aviat millor. Això és el que es dedueix de la publicació que la núvia de Matamoros ha penjat a TikTok. Ha publicat un vídeo exposant que se li ha omplert la cara de granets perquè «acabo de deixar fa un mes les pastilles anticonceptives».

És cert que potser ha deixat la medicació per un altre motiu que no sigui l'embaràs. Però, tenint en compte tot el que ell ha insistit a voler ser pare novament com més aviat millor, tot sembla indicar que podria ser per aquesta raó. Caldrà esperar per sortir de dubtes.

Kiko Matamoros i Marta, una relació consolidada

El col·laborador de Telecinco ha deixat de manifest que Marta és la dona de la seva vida. Té aquesta idea pràcticament des que la va conèixer el 2019 en un local d'oci nocturn. Tal va ser la fletxa que van sentir que no els va importar la diferència d'edat, 40 anys, ni les crítiques, ja que van decidir seguir endavant amb el seu amor.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta han aconseguit superar tota mena d'obstacles des que va començar la seva història d'amor | MEDIASET

Avui, tres anys després, segueixen tan feliços com el primer dia. Viuen junts, tenen plans de casament pròxims i, fins i tot, volen ser pares. Tot això sense oblidar que ella li ha donat estabilitat, tranquil·litat, amor i, fins i tot, ha intercedit perquè intenti portar-se millor amb alguns dels seus fills.

Per això, Matamoros està més il·lusionat i alegre que mai. Ho demostra de manera pública perquè no deixa de pregonar als 'quatre vents' que està enamorat.