Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco s'enfronta als seus germans: jugada inimaginable a Chipiona

Rocío Carrasco se surt amb la seva per a disgust dels seus germans

Rocío Carrasco es troba en una de les etapes més felices de la seva vida després de treure's la cotilla d'estar 20 anys en silenci. Una etapa fosca que va haver de patir mentre la família mediàtica no deixava de criticar-la per tot el que feia.

En 2021, Rocío Carrasco donava un cop damunt la taula amb l'enregistrament de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva. I el 2022 la vida ha tornat a somriure a la filla de Rocío Jurado.

A més de gravar la segona part del documental, en aquest cas per tractar en profunditat i membre a membre a la seva família mediàtica, ha complert un desig. Un projecte que va prometre a la seva mare i que, per fi, ha vist la llum.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Carrasco té el suport de Fidel Albiac | Europa Press

Rocío Carrasco se surt amb la seva i fa enrabiar els seus germans

La veritat és que Rocío Jurado guardava una gran quantitat de pertinences de tota una vida als escenaris. I Rocío Carrasco volia, d'una vegada per totes, que els seus fans poguessin veure in situ el llegat que havia deixat la seva mare.

Després d'obrir els contenidors que estaven emmagatzemats en un garatge, plens d'objectes i pertinences de la xipionera, Rociíto va posar fil a l'agulla. Després de parlar amb l'alcalde de Chipiona. Amb Luis Mario Aparcero, tots dos van decidir que ja era hora d'obrir el museu de Rocío Jurado a la localitat que va veure néixer l'artista.

Fa un mes i mig va obrir al públic el Centro de Interpretación Rocío Jurado. El cas és que el 2 de juliol va ser un dia que Rocío Carrasco mai oblidarà per la seva emotivitat.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco inaugura el museu dedicat a la seva mare, Rocío Jurado | EUROPA PRESS

Allí va estar Rocío Carrasco al costat de Fidel Albiac, i amics i coneguts del matrimoni. Va ser un esdeveniment multitudinari on van acudir molts fans de 'la más grande' i veïns de la localitat que no es van voler perdre un esdeveniment com aquest.

El museu de Rocío Jurado dispara les visites a Chipiona

Això sí, Rocío Carrasco va rebutjar convidar la seva família mediàtica i la Associación Cultural RJ, La Más Grande, cosa que va molestar molts dels seus haters. Però Rociíto es vol centrar en les notícies positives que ha portat l'obertura d'aquest museu.

Fa escassos dies, durant la presentació de la XII Setmana Cultural Rocío Jurado, l'alcalde de Chipiona, Luís Mario Aparcero, va afirmar el següent: «Més de 10.000 persones ja han visitat el Centro de Interpretación Rocío Jurado i aquest és un grandíssim regal, tant per a ella com per a tots els xipioners», sentenciava.

Un diari d'informació general conegut ha parlat amb Óscar Guerrero, propietari de l'Hotel Monterrey Costa. Estem parlant d'un complex hoteler que té 12 anys de vida i que es troba al municipi gadità a primera línia de platja.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco agraeix les bones crítiques al museu | GTRES

«Habitacions ocupades per als mesos d'octubre i novembre»

Aquest empresari gadità apunta que «l'obertura del museu era una cosa necessària a Chipiona». I és que la seva obertura és una notícia molt positiva per a l'oci i la restauració. Una cosa òptima per al sector turístic d'una localitat que sempre ha estat al focus gràcies a Rocío Jurado.

«Nosaltres ja tenim gairebé totes les habitacions ocupades per als mesos d'octubre i novembre», explica Guerrero aclarint que han augmentat els clients en tot aquest temps.

És cert que el públic majoritari d'aquest hotel són persones que volen passar uns dies de relaxament i admirar les vistes privilegiades de l'hotel. Això sí, explica que ja hi ha diversos grups que aniran a visitar el museu de 'la más grande' i que ja han reservat un bon nombre d'habitacions a l'hotel.