Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales se separa del marit per solucionar el problema que no la deixa dormir

Irene Rosales està passant les primeres vacances d'estiu en solitari

Sens dubte, Irene Rosales està vivint un estiu molt tranquil i aliè a tota mena d'escàndols. Mentre que la cosina del seu marit Kiko Rivera, Anabel Pantoja, està passant les vacances envoltada de polèmiques, la sevillana ha decidit prendre's aquesta temporada amb absoluta calma.

Això sí, encara que això sigui així ara, el cert és que ens és difícil oblidar que Irene Rosales va inaugurar l'estiu de manera molt polèmica: donant una inesperada exclusiva. I és que la nora d'Isabel Pantoja trencava el silenci per a la revista Lecturas després d'un any allunyada dels mitjans. Va ser allà on no només va posar contra les cordes la seva cunyada, Isa Pantoja, sinó també la tonadillera.

«Isabel Pantoja ha danyat psicològicament Kiko. Li ha fet mal des que va néixer», era una de les declaracions que més sorprenien. Tot i això, a partir de llavors, l'excol·laboradora de Viva la vida tornava a la seva vida discreta.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
La parella està passant l'estiu separada | GTRES

Ara, Irene Rosales està passant els seus dies a prop del mar, això sí, sense companyia del marit.

Irene Rosales reapareix sense companyia del seu marit

Des que Irene Rosales va deixar enrere la vida pública fa un any, la sevillana està més centrada que mai a la seva persona i entorn. La veritat és que, com ella mateixa va admetre per a la revista Lecturas, tant els problemes del DJ com la dura temporada que va travessar amb ell van acabar passant-li factura.

Una dura situació que la va portar a patir diversos episodis forts d'ansietat, un dels motius pels quals va abandonar el seu lloc de tertuliana en el format de Telecinco. «No era feliç», va reconèixer.

Per aquesta raó, Irene Rosales sabia que havia de fer un gir de 180º al seu estil de vida. Sens dubte, està aconseguint el seu propòsit perquè està completament aliena al focus mediàtic. Així mateix, entre els seus plans d'estiu destaquen, com no podia ser altrament, els de relaxar-se sota el sol ia la vora del mar d'alguna platja.

A més, la nora d'Isabel Pantoja ha assistit a diverses noces aquesta temporada, fins i tot en companyia dels seus germans, però ni rastre de Kiko Rivera. La veritat és que no és la primera vegada que es percep l'absència del DJ aquest estiu.

El cosí d'Anabel Pantoja està travessant una molt bona època professionalment. Sens dubte, en aquests mesos calorosos s'estan celebrant nombroses festes de diferents localitats d'Espanya, així com algun festival de música. Per aquestes raons, l'agenda de Kiko Rivera és plena de compromisos d'aquest estil.

Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera
Irene Rosales passa les vacances d'estiu en solitari | Gtres

D'aquesta manera, després d'un temps sense aparèixer per la petita pantalla, el fill de la tonadillera està completament centrat en la seva faceta com a DJ. Mentrestant, la seva dona i dues filles estan aprofitant les vacances per desplaçar-se fins a la costa i recarregar piles de cara al setembre.

Això sí, encara que segurament no passen tot el temps que tots dos voldrien tenir junts, no s'obliden de dedicar-se alguns dies per a ells dos sols. Fins i tot no els passa per alt confessar l'amor que es professen públicament. «Vida», escrivia el sevillà en una foto de tots dos que va publicar al costat d'un cor vermell.

«Moments que em donen la vida», li responia ella. Per descomptat, el matrimoni és la gran prova que, malgrat la distància, tots dos segueixen més enamorats que mai. Sobretot, segurament, la seva connexió s'ha reforçat encara més després del dur any que la parella ha travessat.

L'estiu més chill d'Irene Rosales

Tot i l'exclusiva que va donar Irene Rosales a principis de juliol per a Lecturas, ara és evident que aquesta entrevista va marcar un abans i un després a la seva vida. Hi ha la possibilitat que la sevillana ho fes per desfogar-se de tot el que havia hagut de bregar aquests últims anys en relació amb la família del seu marit.

Això sí, encara que no va passar per una bona època personalment, la nora d'Isabel Pantoja va reconèixer que estava més forta que mai. D'altra banda, també va confessar que no continuaria tolerant atacs cap a la seva persona sobre la seva relació amb el seu marit.

«No he de deixar passar comentaris que m'hagin assenyalat com la pitjor persona del món», explicava. Després d'aquesta dura entrevista, no hi ha dubte que Irene Rosales ha volgut mantenir les distàncies amb els mitjans i passar un autèntic estiu molt tranquil i sense polèmiques.