Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del rei Felip amb la cara pixelada del seu cosí

El cosí del rei Felip amenaça amb parlar a la televisió i capgira Zarzuela

El rei Felip creu que el seu familiar pot tornar a posar la monarquia al punt de mira

El rei Felip està fart que els seus familiars posin a ell i a la monarquia en una difícil tessitura. Està cansat dels enrenous provocats pel seu pare, per la seva neboda Victoria Federica o pel seu cunyat Iñaki Urdangarin. Ara, per si no n'hi hagués prou, a tots ells s'acaba de sumar una persona més.

S'ha revelat que Juan Alfonso Milán, cosí del monarca, és el setè concursant confirmat del realityPesadilla en el paraíso.

El rei Felip descobreix la inesperada notícia

El marit de Letícia vol mantenir la polèmica allunyada de la seva vida i de la Casa Reial, però sembla impossible. De manera periòdica, es revelen escàndols de persones del seu entorn i, fins i tot, hi ha familiars que en parlen públicament i del seu cercle. Això és el que tem que ara pugui passar amb el fitxatge de Juan Alfonso Milán com a participant del concurs de Telecinco.

El rei Felip ha vist que aquell, besnet d'Alfons XIII, ha acceptat l'oferta per participar en la nova versió del realityThe Farm. Ja ha estat confirmat com el setè participant oficial d'aquest format. Haurà de conviure amb 15 famosos més en una granja guanyant-se la vida amb tasques agrícoles i ramaderes.

Aquest fitxatge Per ha sorprès tothom i no agrada gaire a la Família Reial. El motiu és que es creu que el comportament o les paraules d'ell puguin portar atacs cap a aquesta. I ja tenen prou polèmiques a sobre per sumar-ne una més.

Qui és el cosí del rei Felip?

El pare d'Elionor és conscient que el seu cosí és un gran desconegut per al públic. Per això, en aquestes últimes hores s'han començat a revelar dades de Juan Alfonso Milán.

Així, per exemple, se sap que és net de Joana Alfonsa, una de les filles que Alfons XIII va tenir fora del seu matrimoni amb Victòria Eugènia de Battenberg. En concret, aquesta dona és fruit de les relacions sexuals de l'esmentat rei amb la mainadera dels seus fills, la irlandesa Beatriz Noon.

De la mateixa manera, sabem que el familiar del rei Felip treballa al món de la moda des que tenia 19 anys. En aquell moment va ser descobert per un caçatalents, cosa que li va suposar convertir-se en model per a dissenyadors com ara Armani. Un sector en què continua treballant i en què és tot un referent.

A més, també ha sortit a la llum que és amic íntim del músic Peter Doherty, exparella de Kate Moss, i que té xicota: la polèmica estilista Paloma González Durántez, que va saltar a la fama pel seu treball a Cámbiame.

El familiar del monarca actual està molt il·lusionat amb la seva participació en Pesadilla en el paraíso. Així ho ha deixat de manifest a les seves xarxes socials. Ha compartit a Instagram la fotografia de l'anunci del seu fitxatge i l'ha acompanyat d'aquest text: «Per fi us ho puc anunciar. Vaig al paradís. Molt emocionat amb aquesta aventura».

D'acord amb les paraules, està encantat amb la possibilitat de convertir-se temporalment en granger. Un paper en què ja es va ficar fa uns anys un altre familiar de Joan Carles I. En efecte, va ser el 2011 quan Blanca de Borbó va participar en el concurs Acorralados de Telecinco, en què va aconseguir ser la tercera finalista. Sense oblidar tampoc que una altra persona de l'entorn del marit de Letícia, Ignasi de Borbó, ha estat en la darrera edició de Supervivientes.