Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne, a punt d'acabar a l'hospital per una malaltia que mai s'acaba

L'exdona de Bertín Osborne no va assistir a un esdeveniment de la família per un motiu important

En aquests últims anys, Bertín Osborne s'està centrant plenament en la seva faceta com a pare i avi de família. Sobretot després del naixement de la seva última neta, Micaela, fruit del matrimoni de Claudia Osborne amb José Entrecanales.

Així mateix, malgrat comptar amb nombrosos compromisos professionals, la veritat és que al cantant tampoc se li oblida tot el que té a veure amb la seva vida privada. De fet, el juny passat es va celebrar tot un esdeveniment a la família del músic.

Això sí, encara que tot va anar de meravella, Bertín Osborne va haver de fer front a l'absència de qui un dia va ser la seva dona, Fabiola Martínez. Això sí, la decisió de la veneçolana de no assistir a la cerimònia va ser per una clara raó: la salut del seu fill Kike.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha patit un incident en un esdeveniment familiar. | GTRES
 

La «crisi complicada» de Bertín i Fabiola

Fa uns mesos, Bertín Osborne va assistir a una gran celebració relacionada amb la família. I és que quatre dels seus nets celebraven la seva primera comunió: els petits Juan i Sandra, fills d'Eugenia Osborne, i Fausto i Valentina, els bessons d'Alejandra.

D'aquesta manera, les dues germanes van voler celebrar aquest dia tan important per al clan Osborne. De fet, el lloc que van escollir per a l'esdeveniment familiar va ser la mateixa San José, la finca exclusiva propietat de l'artista, situada a Sevilla.

Tot i això, encara que va ser, sens dubte, un moment molt especial per a Bertín Osborne, la veritat és que no li va passar desapercebut un detall en concret. I és que Fabiola Martínez, l'exdona del presentador, va decidir no assistir-hi.

Fins i tot ella mateixa va revelar el veritable motiu de la seva absència. «No creia oportú acceptar la invitació perquè ja no tinc res a veure a la família», explica. A més, també va admetre que no es veia «preparada» per tornar a la finca que, segurament, és plena de records per a ella.

D'altra banda, Bertín Osborne, potser aliè a les declaracions que va fer la mare de dos dels seus fills, va donar la seva versió dels fets. «El mateix dia de la primera comunió, la meva fundació feia a Madrid un esdeveniment que estava programat gairebé un any abans», començava dient.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
La parella va posar fi al seu matrimoni després de més d'una dècada junts. | GTRES
 

«Era un campionat que feia l'empresa Konecta i els beneficiats érem nosaltres a través de la fundació. Aleshores, ella (Fabiola) va haver de quedar-se perquè era molt important per la fundació els fons que donava Konecta aquell dia», revelava davant els mitjans presents.

De manera que la seva participació en aquest projecte hauria impedit que la veneçolana assistís al compromís familiar. Això sí, continuant amb el tema, el cantant també va treure a la llum un tràgic succés que s'havia produït unes hores abans de la cerimònia.

▶️ Vídeo del dia

Un trist episodi que va estar protagonitzat pel fill que tenen en comú Bertín Osborne i Fabiola Martínez, Kike, que tornava a patir problemes de salut. «Kike va tenir una crisi complicada. Va tenir una crisi complicada i vam estar a punt d'ingressar-lo, just el dia anterior», va confessar afectat.

No hi ha cap mena de dubte que es tractava d'una raó de pes per no assistir a l'acte familiar, ja que l'empresària havia de tenir cura del nen. «Hi hauria estat, segur, en cas d'haver pogut», revelava Bertín, deixant clar que no hi havia mal rotllo entre tots dos.

Bertín Osborne confessa els problemes de salut del seu fill

Per a Bertín Osborne i Fabiola Martínez és molt important la fundació que tots dos tenen en comú. De fet, és una manera de ser encara més a prop del seu petit Kike i de la malaltia que pateix.

Més d'una vegada, els progenitors del jove han parlat sempre amb naturalitat respecte al que va passar en el naixement del seu primer fill en comú. «Vaig consumir una cosa que tenia el bacteri listèria, provocant-me una infecció que va accelerar el part. Vam tenir sort perquè normalment els fetus amb aquesta infecció moren», explicava la veneçolana.

D'aquesta manera, el bacteri va afectar cada òrgan, per la qual cosa va acabar provocant que el seu fill patís una paràlisi cerebral. Això sí, malgrat els problemes de salut, tothom i, sobre tots els pares, són conscients de la gran evolució que ha fet el germà d'Eugenia Osborne.

«Ens van dir que no veuria ni parlaria ni caminaria. Ara els metges estan sorpresos amb la seva evolució», afirmava el mateix cantant alguna vegada.