Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro i el dineral que té al banc amb només 22 anys

Andrea Janeiro pot presumir de pertànyer a l'elit espanyola

 Andrea Janeiro té una fortuna molt sucosa. Malgrat ser tan jove (només té 22 anys), la filla de Belén Esteban té un bon matalàs que li fa molt més fàcil la vida a l'estranger.

La seva mare, tot i tenir arrels humils, ha aconseguit posicionar-se com una de les cares més ben pagades de la televisió. I tot això ha estat possible gràcies a haver treballat de valent als platós i com a empresària.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza sopant
Andrea Janeiro no es priva de res a Anglaterra | Xarxes socials

Durant més de vint anys, la princesa del poble ha anat amassant una gran fortuna. Encara que al principi va ser gràcies als escàndols televisius que protagonitzava constantment, els negocis que té fora de la petita pantalla li han permès tenir una vida sense preocupacions econòmiques.

I prova d'això en són els comptes bancaris. Segons ha informat 'Lecturas' en exclusiva, la col·laboradora de Telecinco ha fet el que semblava impossible.

Durant els mesos de confinament que vam viure a causa del coronavirus, quan la població espanyola va entrar en una crisi econòmica important, la tertuliana va aconseguir guanyar encara més diners.

Andrea Janeiro és una mica més rica

Gràcies a l'empresa de la seva mare, Andrea Janeiro pot presumir, avui dia, de ser una de les espanyoles més solvents a una edat tan jove. En plena pandèmia, Belén Esteban facturava uns 31.200 euros al mes.

És a dir, el 2020 va incrementar més del doble els seus ingressos. Fent una comparació, la col·laboradora de 'Sálvame' guanya gairebé quatre vegades més que el president del Govern, Pedro Sánchez.

Una xifra que dista molt de la que Belén Esteban va confessar quan va anar de convidada a 'La Resistencia'.

El mes de desembre del 2021, la de Paracuellos va assegurar a David Broncano que els seus comptes bancaris havien patit una lleugera baixada.

Imatge de Belén Esteban somrient en el programa La Resistencia
Belén Esteban al plató de 'La Resistencia' | Movistar+

«No em van malament les coses. És veritat que he treballat molt, i segueixo treballant, però et diré una cosa: tot el que tinc ho he invertit a la meva empresa», va començar explicant.

Tot i la inversió que la polemista havia fet per a posar en marxa el negoci de productes gastronòmics i la flota de camions, va dir: «Tinc entre 40.000 i 100.000 euros al banc».

«Què dius, Belén! Per què vens aquí a mentir?», va dir el presentador sorprès. I ella li va respondre: «Creus que és poc amb tot el que he invertit?».

Belén assegurar que la informació que ha publicat 'Lecturas' és falsa. No obstant això, si ens fixem en les quantitats que es barregen a la televisió i en el fet que Belén té múltiples fonts d'ingressos, no han d'anar gaire desencaminats.

La vida luxosa d'Andrea Janeiro a Londres

No hi ha dubte que Andrea Janeiro porta una vida molt còmoda a Londres. Jesulín, el seu pare, no va pagar els estudis a la jove, així que Belén Esteban va decidir fer-se càrrec de totes les despeses, que no van ser poques.

Segons es va comentar al seu moment, els estudis de comunicació audiovisual que Andrea cursa al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College, una de les universitats més exclusives del Regne Unit, van costar més de 40.000 euros l'any.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Belén Esteban està molt orgullosa de la seva filla | CEDIDA

«El Jesulín s'ha estalviat més de vint mil euros a l'any entre la matrícula i la resta de despeses que genera la carrera acadèmica de l'Andrea Janeiro a Anglaterra». Així ho assegurava una font molt propera a Belén Esteban al portal digital 'Egos'. 

  

Tot i que és una quantitat important, a la tertuliana no li ha importat gastar-se aquests diners en la carrera de la seva filla. I encara menys sabent que la jove treia notes excel·lents.

«La Belén és qui s'ha fet càrrec de tot, i està orgullosa de la seva filla, perquè ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor», va dir aquesta font.

Informació que corroboren els professors d'universitat d'Andrea, que asseguren que «va ser una alumna excel·lent. És estudiosa, intel·ligent, i treballa molt bé en equip».