Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

La mentida que Miguel Marcos no pot deixar passar a Belén Esteban

Miguel Marcos ha parlat amb Belén sobre un assumpte de vital importància

Tot i que Miguel Marcos és una persona força discreta, ja porta temps davant la primera línia i sap prendre decisions correctes. Per això s'ha assegut a parlar amb la seva dona sobre un tema de gran importància per a tots dos, ja que la situació s'està descontrolant.

Belén fa un temps que no apareix a la televisió i només ella i Miguel Marcos coneixen el veritable motiu de la seva sonada absència. Alguns mitjans han especulat més del compte, un atreviment que ha acabat amb la seva paciència i que ha tingut conseqüències. Així, recentment ha fet servir la seva influència a les xarxes socials per deixar clar quina és la seva situació a Telecinco.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos vol protegir Belén | GTRES

Miguel Marcos s'ha quedat tranquil quan Belén ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram per desmentir els últims rumors. Una coneguda publicació, concretament la revista 'Lecturas', ha assegurat que l'ex de Jesulín de Ubrique guanya més diners del compte. Seguint la investigació de l'esmentat mitjà, Esteban va guanyar 30.000 euros mensuals durant el confinament.

Miguel Marcos és molt prudent i pensa que el més encertat és explicar la veritat, ja que en cas contrari el públic es pot fer una idea equivocada. Per això, Belén, seguint els consells del seu entorn, ha negat haver rebut un sou tan elevat per evitar problemes innecessaris. Gran part del públic ja havia començat a parlar del tema i els seus detractors estaven llançant atacs força nocius.

Miguel Marcos evita que Belén tingui un gran problema

Esteban ha estat acusada, també a la revista 'Lecturas', d'haver provocat l'acomiadament de la seva companya Paz Padilla. Aquesta informació, segons la col·laboradora, no és certa, i properament donarà explicacions per frenar l'escàndol. De moment, però, ha fet servir el seu compte d'Instagram per llançar un missatge i dir que tot el que s'està explicant és mentida.

Miguel Marcos sempre ha estat al costat de la mare d'Andrea Janeiro i li ha donat bons consells, malgrat que no és un expert en temes de cor. Però entén millor que ningú el que es pateix amb la pressió mediàtica i vol evitar que la família travessi circumstàncies compromeses. Segons certs periodistes, afirmar que Belén guanya més diners del compte és més perillós del que sembla.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén ha protagonitzat dues notícies que podrien no ser certes | GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tingut certs problemes relacionats amb els comptes bancaris i per fi ha aconseguit no tenir deutes. És important que la justícia vegi transparència en la seva economia, ja que, en cas contrari, Esteban seria objecte d'investigacions profundes. A més que els espectadors de Telecinco estan atents a tots els seus moviments, i cada cop són més crítics amb ella.

Miguel Marcos coneix el motiu de la desaparició

La parella de Miguel Marcos ha estat absent durant massa dies i alguns dels seus companys han fet saltar totes les alarmes. El primer a parlar del tema va ser Diego Arrabal, que va posar sobre la taula un debat força espinós. El periodista volia saber on era la tertuliana i no va trigar a aconseguir la resposta que estava buscant.

Belén es va posar en contacte amb Emma García, presentadora del programa en què treballa Arrabal, per explicar la veritat. Va assegurar que no li passava res, simplement s'estava prenent un descans i pensava tornar els pròxims dies. Així mateix, Miguel Marcos sabia millor que ningú que la seva dona necessitava desconnectar, per això havia decidit allunyar-se de Telecinco.

Sembla que el conductor d'ambulàncies més famós de la televisió no pot amb la mentida, per això ha parlat seriosament amb la seva dona. Esteban s'ha manifestat per deixar clar que ni guanya 30.000 euros mensuals ni ha provocat l'acomiadament de Paz Padilla. Així doncs, caldrà esperar un temps per veure quines explicacions dona sobre aquests assumptes tan espinosos.