Fotomuntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Belén Esteban.

Andrea Janeiro s'emociona en conèixer la notícia que amagava la seva mare

Andrea Janeiro no esperava aquesta bona notícia

Andrea Janeiro sempre ha estat molt orgullosa de la seva mare, i és normal. 'La princesa del poble' fa més de 20 anys que està als platós de televisió lluitant en nom de la seva filla.

I és que, la tertuliana de Sálvame considera que la seva petita sempre ha rebut un tracte diferent per part del seu pare, però això és un fet que a la noia no li ha preocupat gens durant tots aquests anys.

Andrea Janeiro en una imatge a primer pla.
Andrea Janeiro sempre ha estat molt unida a la seva mare | GTRES

Tot i que sempre li ha faltat la figura paterna, Andrea Janeiro està molt orgullosa de tot el que ha aconseguit la seva mare sola. Ara tot aquest esforç està donant els seus fruits.

No hi ha dubte que Belén Esteban està passant per un dels millors moments de la seva carrera professional. Però aquest èxit no ho deu únicament a l'èxit que està tenint la seva marca de productes alimentaris.

La mare d'Andrea Janeiro ha estat una de les grans beneficiades amb els canvis queLa fàbrica de latele ha dut a terme al seu programa vespertí de Telecinco.

Andrea Janeiro no esperava aquesta notícia

Andrea Janeiro no es pot creure com ha arribat la seva mare dins la petita pantalla. Tot i que va començar el seu camí televisiu com a convidada als diferents programes del nostre país, amb el pas dels anys s'ha convertit en una de les cares més estimades de Mediaset España.

I, malgrat que ja ha assegurat més d'una vegada que la seva faceta de col·laboradora té data final, la de Paracuellos va rebre fa uns dies l'oportunitat de la seva vida.

Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén».
Andrea Janeiro està molt orgullosa de l'ascens de la seva mare | Mediaset

El passat 28 de març, Telecinco va estrenar Lo de Belén, un nou espai emès dins de la franja taronja de Sálvame. La madrilenya ha deixat de banda el seu lloc com a tertuliana i s'ha convertit en la presentadora oficial del format.

Tot i les pobres dades que va registrar la seva estrena, aquesta mena de Diario de Patricia ha aconseguit millorar molt les seves marques.

Contra tot pronòstic, l'espai conduït per la mare d'Andrea Janeiro ha aconseguit pujar quatre dècimes (de 13,2% a 13,6%) des de dilluns passat. Aquestes dades s'han comparat amb les obtingudes entre l'1 i el 25 de març.

Andrea Janeiro se sorprèn amb tots els canvis

Andrea Janeiro no s'esperava que Sálvame canviés, de manera tan radical, diversos aspectes del seu programa. I, malgrat que això ha suposat un desajust dins del format, la veritat és que aquestes modificacions estàs fent efecte.

Des del 28 de març, La fàbrica de la tele va decidir prendre mesures respecte a la important baixada d'audiència que patia aquest espai de Telecinco des de feia diversos mesos.

I és que, tant la cadena com Sálvame, no estaven passant per una de les etapes més pròsperes de la seva història. Per això, la directiva del programa va decidir intervenir.

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
La direcció de 'Sálvame' ha canviat de mans | Telecinco

La primera gran mesura que es va prendre va ser canviar els directors d'aquest espai. Óscar Cornejo i David Linares van agafar les regnes, substituint així David Valldeperas i Alberto Díaz.

Malgrat que aquesta no va ser l'única modificació que va patir el programa en què treballa la mare d'Andrea Janeiro. La seva versió Limón va passar a estar presentada per Jorge Javier Vázquez i Adela González, deixant així a María Patiño i a Terelu Campos de banda.

Però sens dubte, la gran beneficiada de tots aquests canvis ha estat Belén Esteban. La madrilenya va aconseguir un ascens amb l'estrena de Lo de Belén, un espai dins de Sálvame Naranja on la gent explica els seus problemes.

Després de prendre totes aquestes decisions, el programa ja ha començat a notar una pujada a les seves audiències. I és que, des de dilluns passat, Telecinco ha aconseguit millorar les seves marques a la franja horària que va des de les 16.00 a 20.00 hores, passant d'un 12,6% a un 13,1%.