Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Andrea Janeiro quan tenia 18 anys

Andrea Janeiro, esquitxada per l'últim problema que ha tingut Raquel Bollo

Andrea ha vist com el conflicte li ha marcat

Andrea Janeiro és conscient que, malgrat voler romandre en l'anonimat, de vegades el seu nom apareix als mitjans de comunicació. És una situació aliena a ella, però que l'afecta de manera inevitable i directa. I això és exactament el que ha passat quan, després de la polèmica protagonitzada per Raquel Bollo, el nom d'Andrea ha pres protagonisme una vegada més.

Queda lluny l'etapa en què Belén Esteban i Raquel Bollo es definien com a amigues. De fet, les darreres declaracions de totes dues semblen deixar clar que la seva amistat no travessa pel millor moment. I és que la mare d'Andrea Janeiro va confessar al 'Deluxe' que creia que Raquel i els seus fills estaven sent injustos amb Isa Pantoja.

L'enfrontament entre Raquel Bollo i Belén Esteban deixa al descobert Andrea Janeiro

Les paraules de Belén van provocar la reacció de Bollo, que es va defensar fent servir la famosa frase de la de Paracuellos. «Jo, pels meus fills mato», deia contundent la sevillana.

Captura de 'Supervivientes' amb Raquel Bollo al plató el 8 de juny de 2023
Les paraules de Raquel Bollo han provocat la ràpida reacció de Belén Esteban | Mediaset

Però la mare de Manuel i Alma Bollo no es va quedar aquí i va aprofitar per enviar un missatge a la col·laboradora de 'Sálvame'. «Si en alguna cosa no estic d'acord amb la meva amiga, li dic a ella i no ho dic a la televisió. Aquesta és la meva manera de ser, així ho faig i així ho seguiré fent», sentenciava.

Belén Esteban, dolguda alhora que enfadada per les paraules de Raquel, va prendre la paraula al programa i va fer la seva rèplica. «No pensava dir res, però ja estic una mica cansadeta de tot», es queixava la col·laboradora.«A mi, això de l'altre dia em va fer mal perquè jo parlo de com va defensar els seus fills», deixava clar.

Andrea Janeiro es converteix en protagonista a 'Sálvame'

Aleshores va ser quan la mare d'Andrea Janeiro va nomenar la seva filla amb un motiu ben justificat. Belén Esteban va voler insistir que no jutjava Raquel com a mare sinó com a defensora dels seus fills al concurs. I va afegir: «Hi ha una altra diferència, la meva filla no ha anat a cap 'reality', pels seus fills mata, però conec Raquel i sé en quin pla ho va dir».

Captura de 'Fiesta' amb Raquel Bollo veient les imatge de Belén Esteban al 'Deluxe'
Belén Esteban va jutjar el paper de Bollo com a defensora dels seus fills, cosa que no va agradar a la mare d'Alma i Manuel | Mediaset

La resposta de Belén posa de manifest que Raquel i ella no es poden mesurar en la defensa dels seus fills davant d'una situació similar. Andrea Janeiro no ha trepitjat mai un plató com a concursant d'un 'reality', cosa que no pot dir Raquel Bollo.

Tanmateix, cal recordar que l'any passat des de la productora de 'Supervivientes' van intentar fitxar la filla de Belén Esteban. Així, Andrea Janeiro s'hauria convertit en el fitxatge estel·lar, en cas d'haver acceptat la proposta de participar en el concurs.

Tot i això, la jove es manté ben ferma en la seva decisió de conservar el seu anonimat, fins i tot sent la filla de dos noms tan populars com Belén Esteban i Jesulín de Ubrique.

Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, totes dues somrients
Belén se salta la norma imposada per la seva filla de no fer referència a ella davant dels mitjans | España Diario

Fonts properes a Bulldog TV, productora del concurs, asseguren que Andrea va rebutjar una oferta de 30.000 euros setmanals per viatjar a Hondures. Així mateix, sembla que la mare d'Andrea recolza la decisió de la seva filla tal com va afirmar fa un temps. «Jo, a la meva filla, no la deixaria anar, però com a espectadora m'encantaria que fos», reconeixia temps enrere.

També Miguel Marcos, marit de Belén, hauria estat un altre dels noms amb què 'Supervivientes' volia comptar. No obstant això, el tècnic sanitari fa anys que rebutja la proposta de Mediaset. Miguel, igual que Andrea Janeiro, va deixar clar des que es va conèixer la seva relació amb Belén Esteban no volia ser un personatge públic.