Belén Esteban i Andrea Janeiro caminant al carrer

Andrea Janeiro, la seva primera feina i la sorprenent nota final de la seva carrera

La filla de Belén Esteban i Jesulín ha començat una nova etapa i està molt il·lusionada

Andrea Janeiro és coneguda per ser la filla de Belén Esteban, encara que el seu comportament no té res a veure amb el d'ella. Mai ha participat en el món del cor i porta una vida caracteritzada per la discreció i l'anonimat.

Andrea va enviar un escrit a tots els mitjans de comunicació quan va fer els 18 anys informant del seu desig de no ser famosa. En el cas que algun periodista incompleixi aquest propòsit, Belén Esteban i la seva petita prendran les accions pertinents.

Toñi Moreno, presentadora de 'Viva la vida', assegura que Andreíta és una persona tremendament educada i intel·ligent. Va decidir mudar-se al Regne Unit per centrar-se en la seva formació i així protegir-se de la pressió mediàtica.

La filla del torero més famós de la televisió ja ha acabat els seus estudis de Comunicació Audiovisual a l'exclusiu Birmingham Metropolitan College. Aquest centre no és apte per a totes les butxaques, ja que la seva matrícula costa 10.000 euros l'any.

Andrea sempre ha comptat amb el suport de la seva mare, qui no va dubtar a sufragar totes les despeses de l'experiència britànica de la seva nena. En el seu dia va explicar que Jesulín va posar molts impediments per pagar aquesta aventura, així que Belén s'ha fet càrrec de totes les despeses.

Andrea Janeiro troba la seva primera feina

Toñi Moreno assegura que la filla de la col·laboradora no guarda rancor a ningú i que té una relació estupenda amb tots els Janeiro. Tot i els rumors, la jove gaudeix d'un vincle molt especial amb la seva germana Julia, fins i tot amb el seu pare.

Andrea Janeiro ha mantingut una postura bastant diferent a la de la seva mare, ja que ella mai ha buscat cap problema Jesús. L'únic que ha fet és centrar-se en els seus estudis, cosa per la que ha demostrat tenir un gran talent.

«És un 'celebrito'», comentaven al plató de 'Viva la vida'. La presentadora, molt d'acord amb el discurs dels seus col·laboradors, va afegir: «És una nena molt intel·ligent i ha acabat la seva carrera amb matrícula».

Andreíta sent passió pel món de la comunicació, encara que ella prefereix estar darrere de les càmeres, més concretament dels micròfons. Segons ha sortit publicat, ha trobat feina a Los 40 Principales, cadena en la qual va realitzar les pràctiques.

Andrea s'ha guanyat el respecte de la premsa

Qualsevol expert en crònica social hauria apostat que la filla del torero seguiria els mateixos passos de la seva progenitora. No obstant això, mai ha participat en el món de l'espectacle, encara que sempre ha estat molt amable amb els mitjans de comunicació.

Andrea va fer 18 anys en plena tempesta mediàtica perquè tots els paparazzis estaven buscant la seva primera imatge legal. Tot i que no va fer declaracions, en cap moment va tenir un mal comportament amb els periodistes.

Belén Esteban va organitzar una festa amb magnificència a la discoteca Kapital i va acompanyar la seva petita en tot moment. La primera experiència de Andreíta en el món de cor va ser bastant amarga perquè hi va haver qui va aprofitar per burlar-se d'ella.

La princesa del poble té una infinitat d'enemics i molts van utilitzar la seva filla per fer-li mal. No obstant això, el temps ha anat passant i la jove ha sabut guanyar-se el respecte de tots: tant de públic com dels espectadors.

Ha deixat molt clara la seva postura, fins i tot ha tingut petits xocs amb la seva mare per aquest tema. Betlem, sempre que parla d'ella, acaba la frase amb un «em va renyar».