Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro es gasta tots els diners i deixa el seu xicot sense paraules

Andrea Janeiro ha invertit molts diners en els estudis

No és cap secret que Andrea Janeiro s'ha convertit en tot un orgull per a Belén Esteban.

Amb només 23 anys, la jove ja està complint els seus somnis a Los Angeles després d'haver-se graduat amb matrícula d'honor a Ràdio i Producció Digital per la Universitat de Westminster.

No obstant això, a Belén Esteban no li sortia gens barat ajudar-la a triomfar. De fet, la de Paracuellos es deixava un autèntic dineral a l'educació de la seva petita.

Ni més ni menys que 60 mil euros a l'any ha arribat a desemborsar Belén per ajudar Andrea Janeiro a arribar on és actualment.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro fa temps que va decidir allunyar-se dels mitjans de comunicació | Catalunya Diari

Cosa que també ha recriminat al seva ex, Jesulín, que tampoc no ha estat gaire pendent de les enormes despeses que han pogut suposar la formació de la seva filla gran.

De fet, li retreia que a la seva filla Julia li pagués «els pits», mentre que a l'altra ni tan sols aportava res per la carrera.

Tot i això, si alguna cosa no tolera Esteban, és que altres parlin de la seva filla quan ella ha intentat protegir-la en tot moment.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro no vol que li facin fotos | GTRES

Era Rafa Mora qui treia a lluir la xifra exacta que Belén ha desemborsat per oferir a la seva filla el millor.

«Em molesta que es tergiversessin les coses, jo en confiança puc explicar el que he regalat a la meva parella», assenyalava el col·laborador.

«Belén també m'ha dit el que s'ha gastat a pagar no sé què o regalar no sé què», incloïa Esteban.

Belén Esteban ha invertit molts diners a la seva filla Andrea Janeiro

«Belén diu que parlar de quantitats està molt lleig, ja que ella diu que es gasta 60.000 euros en estudis per a la seva filla», acusava la de Paracuellos.

Belén Esteban acabava d'explotar en aquell moment, arribant fins i tot a abandonar el plató completament furiosa.

«Aquesta persona és anònima», reprenien Rafa davant la seva sortida de to. «Saps que ella no parla mai ni esmenta aquesta persona», li advertien.

I és que quan va complir la majoria d'edat, Andrea Janeiro emetia un comunicat en què demanava que si us plau la deixés al marge.

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro
Belén Esteban i Andrea Janeiro sempre han estat molt unides | GTRES

L'assetjament i l'enderrocament a què es veia sotmesa era massa per a ella, per la qual cosa prenia la decisió de mantenir-se al marge dels mitjans.

Així, aquests darrers anys l'Andrea s'ha enfocat a la seva carrera i també gaudint de la vida al marge de la fama dels seus pares.

La noia passava a fer pràctiques en una emissora de Nova York com a assistent de producció, i actualment fins i tot condueix el seu propi espai d'entrevistes a Los Angeles.

Però, per altra banda, també compagina la seva feina als EUA exercint de social media manager per a l'empresa de Belén, Sabores de la Esteban.

Foto d'una història de Belén Esteban i Andrea Janeiro
Belén Esteban està molt orgullosa d'Andrea | Instagram (@BELENESTEBANMENENDEZ)

Una informació que donava la revista 'Lecturas' i que Belén no trigava a desmentir d'allò més furiosa.

«Com sempre la revista 'Lecturas' mentint», explotava a les seves xarxes socials. Belén Esteban va assenyalar que Andrea Janeiro no es dedicava al periodisme. «Senyor Luis Pliego, un bon periodista dona notícies que són verdaderes. I una altra coseta més: deixi de parlar d'una persona que és anònima», els advertia.

Tot i que Esteban no pot evitar que la seva filla cridi l'atenció dels mitjans, fa tot el possible per protegir-la.

Just per això, fa anys li feia la promesa de no parlar-ne a la televisió i també deixar d'atacar a Jesulín.

I és que sap que parlar sobre el torero fa mal a la seva filla, que no vol més polèmiques relacionades amb la família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!