Andrea Janeiro consuma el cop definitiu a la família del seu pare

La filla de Jesulín d'Ubrique no manté relació amb la família paterna

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro no té una bona relació amb la família del seu pare | Catalunya Diari

Humberto Janeiro va perdre la vida el passat diumenge als 76 anys. El pare de Jesulín d'Ubrique portava diversos dies ingressat a l'UCI de l'Hospital Universitari de Jerez. Es va confirmar que havia patit un xoc sèptic, una infecció generalitzada que afecta diferents òrgans del cos.

La defunció ha causat un autèntic enrenou, ja que el patriarca dels Janeiro era una persona molt important per a la seva família, malgrat que en els últims anys no existia una bona relació. Una de les claus en aquest assumpte era saber si la seva néta Andrea, filla de Jesulín, assistiria o no al funeral.

Durant aquest dilluns es va obrir la capella ardent d'Humberto Janeiro i allà va aparèixer tota la seva família, a excepció d'Andreíta. El tristament mort no ha tingut gens de contacte amb la seva néta des de fa bastants anys. Belén Esteban, per la seva part, també manté una pèssima relació amb els Janeiro des de la seva sortida d'ambicions i ja va admetre a 'Sálvame' que ella no aniria al funeral, ja que «no pinta res». 

Andrea Janeiro no ha anat a l'enterrament del seu avi

Andreíta no va visitar al seu avi mentre encara es debatia entre la vida i la mort. La jove finalment tampoc ha acudit ni al tanatori ni a l'enterrament. Molts ja ho havien pronosticat, i és que sembla Andrea Janeiro no ha tingut la necessitat de donar-li l'últim adéu al seu avi. Des de fa molts anys la relació que té amb la seva família paterna està pràcticament nul·la.

Belén Esteban i Humberto tampoc han mantingut una bona relació. La col·laboradora de 'Sálvame' mai perdonarà al seu ex sogre, ja que va ser el gran instigador de la trama per fer-la fora d'Ambiciones. És per aquest motiu que es va forjar una pèssima relació entre ells.

Tensa relació entre Belén Esteban i el clan Janeiro

La col·laboradora de Telecinco va resoldre la relació amb la família del pare de la seva filla de la forma més tempestuosa possible. La revista 'Lecturas' va informar que «després de la fi de la relació dels pares d'Andrea Janeiro, Humberto Janeiro va fer una dura acusació sobre la de Paracuellos que va tibar encara més la seva relació amb la família de la seva exparella». Després de la separació entre Belén Esteban i Jesulín, la col·laboradora no va tornar a veure's més amb Humberto.

Jesulín d’Ubrique i els seus germans, Víctor i Humberto, portant les restes mortals del patriarca de la família, Humberto Janeiro (10 d’agost 2020)
Jesulín i els seus germans, Víctor i Humberto, van ser els encarregats de portar les restes mortals durant el funeral | Catalunya Diari

En el recent enterrament s'han pogut veure cares de profund dolor, especialment les de Jesulín d'Ubrique i les dels seus germans, Víctor i Humberto Janeiro. Tots dos han estat els fills més units al seu pare malgrat alguns problemes del passat. Els toreros han estat els encarregats de portar el taüt amb les restes mortals del seu pare.


Comentaris

envia el comentari