Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro no perdonarà el que han fet els pares davant de tots

Andrea Janeiro està molt decebuda amb ells després del que ha passat

Andrea Janeiro és una noia discreta que sempre ha volgut passar desapercebuda, tot i ser filla de qui és. En un moment donat, aquesta pensava que la seva mare es mantindria al marge de la notícia que va sortir a la llum fa unes setmanes. Estem parlant de la confirmació que Jesulín de Ubrique gravaria una docusèrie sobre la seva vida per a la plataforma Netflix.

Animat per María José Campanario, el dretà d'Ubrique sabia que era el moment d'explicar tot el que li ha passat a la vida. Entre altres coses, la seva relació amb Belén Esteban i el naixement de la seva filla Andrea Janeiro, i així ho ha decidit fer.

De fet, ja s'estan enregistrant els primers episodis d'aquesta sèrie temàtica sobre el pare d'Andrea Janeiro. Un projecte que promet donar sucosos titulars per a les revistes i els programes que versen sobre el món dels famosos.

Andrea Janeiro s'emporta un desengany en olorar-se una nova guerra

Belén Esteban fa un temps que es manté al marge quan surt qualsevol tipus de notícia sobre Jesulín després d'estar molts anys carregant contra ell als platós de televisió.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro és molt diferent de la seva mare | Catalunya Diari

Des que Andrea Janeiro és més gran, la noia ha demanat a la seva mare que no entri en aquestes guerres perquè l'afecta. Vol continuar sent una dona feliç, i el més anònima possible, i la 'princesa del poble' li ha fet cas, en certa manera.

Això sí, Belén Esteban no ha pogut evitar pronunciar-se sobre aquesta nova docusèrie sobre el pare de la seva filla. I malgrat no tenir intenció d'obrir una altra vegada els mal rotllos contra el seu ex, la de Paracuellos ha estat més genuïna que mai. Així, ha acabat amenaçant el pare d'Andrea Janeiro.

Aquest dilluns, a Sálvame, tornaven a preguntar a Belén sobre aquest tema. Ni curta ni mandrosa, la dona de Miguel Marcos ha llançat un missatge a navegants del qual segur Jesulín ja n'ha pres bona nota.

Andrea Janeiro vol que la deixin tranquil·la d'una vegada per totes

La madrilenya ha deixat un gran titular que ha decebut tant la seva filla Andrea que li ha tornat a fer una estivada d'orelles. I és que no vol que comencin de nou les hostilitats entre les dues persones que més vol al món.

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro
Andrea Janeiro no vol acaparar focus | GTRES

La tertuliana no té constància del que desvetllarà la seva exparella sobre l'etapa que van passar junts, però sap de sobres que li contestarà si l'esmenta en aquesta docusèrie. «Jo no sóc muda. Si ell parla, jo responc», ha contestat contundent.

«Si a mi em preguntes, jo crec que no em nomenarà. Estic parlant del que jo crec», ha opinat Belén.

La 'princesa del poble' pren una decisió sobre la seva ex

«Tinc amor a una persona de qui no en puc parlar, però si ell parla…», sostenia. Ho feia sense amagar que no li faria cap il·lusió que el pare de la seva filla expliqui els secrets d'aquella relació. «Que expliqui el que vulgui i el que li doni la gana», ha sentenciat.

Recordem que fa només uns dies, Belén Esteban responia per primera vegada sobre aquest assumpte tan espinós sobre el seu ex. «Veig fenomenal que Jesús ho faci. Crec que té una vida, sincerament… No ho veig gens malament. Entenc que surti la seva dona. Ho entenc perfectament», deia en un to més suau que el d'ahir.

En el moment que Jorge Javier li preguntava si estaria participant a la docusèrie en el cas que la convidessin, aquesta contestava ben contundent. «No, home», concloïa el tema la mare d'Andrea.