Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco revela el secret a veus sobre el seu pare Pedro Carrasco

Rocío Carrasco s'alegra molt per aquesta nova iniciativa

Rocío Carrasco està d'enhorabona i aquesta vegada no és per cap de les seves docu-sèries. Hi ha una cosa que ha de celebrar, encara que el tema no en sigui explícit, sinó del seu pare, Pedro Carrasco.

Poc sol parlar Rocío Carrasco sobre el seu pare, però aquesta vegada ho ha fet en un esdeveniment organitzat en honor seu i li ha recordat, dedicant-li unes paraules boniques i emotives.

Rocío Carrasco es mostra il·lusionada amb el nou projecte en honor del seu pare

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està molt il·lusionada gràcies a aquest nou projecte | GTRES

Dissabte passat, 29 d'octubre, es va celebrar al centre de Madrid el centenari de la Federació Espanyola de Boxa. A la plaça de Colom es van reunir centenars de simpatitzants de l'esport i van donar un reconeixement amb un emotiu discurs a Pedro Carrasco. Pare de Rocío i gran figura de la boxa espanyola entre la dècada dels seixanta i els setanta.

El trofeu el recollia, com no podia ser altrament, la seva filla Rocío Carrasco, que es mostrava molt atenta a les paraules que pronunciaven en el discurs sobre el seu pare. «Lliurem aquest trofeu, per la seva carrera i per haver participat en el millor combat de la nostra història, recull el premi la seva filla, Rocío Carrasco», va dir el presentador de l'esdeveniment.

Tot seguit, la presentadora de televisió pujava visiblement emocionada a l'escenari. Per a ella és important que el record dels seus pares segueixi a la memòria de tots i parlin d'ells amb tant d'afecte i admiració a què va ser la seva carrera. Llançant un petó a l'aire, es va acomiadar de l'escenari.

«Per mi és molt important, un orgull i amb molt agraïment», va recollir el premi, va explicar als diferents mitjans de comunicació una vegada es va concloure el lliurament dels trofeus.

En els mateixos comentaris a Europa Press, Rocío va confirmar una mica del que ja hi havia sospites, el seu homenatge particular al seu pare. «Farem una sèrie de la seva vida, estem preparant-la i estic molt contenta i molt il·lusionada amb això», va reflectir els mitjans.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Els pares de Rocío Carrasco en una foto del fitxer | Cedida

Rocío Carrasco mostra el seu amor més profund i admiració pel seu pare

A més a més, a l'esdeveniment també va voler puntualitzar que s'emocionava amb més facilitat perquè «és la primera vegada que venim tots els Carrasco. El meu oncle Antonio, el meu cosí Fernando, la meva cosina Patricia... Hem dit 'ho recollirem tots'».

El periodista li va preguntar que li diria al pare si ara mateix el tingués al davant. La filla de 'La Jurado' ho tenia clar: «Li diria que 'teu és campió i t'estimo'».

Rocío Carrasco només té paraules bones per a un dels grans de la boxa. «El meu pare era una persona meravellosa, que li agradava molt una conya, era molt graciós i tenia molta sorna», prosseguia.

La mort del seu pare també la va recordar en el primer documental que va fer, Rocío, contar la verdad para seguir viva. I encara que ja han passat més de vint anys des de la seva mort, Rocío ho recorda com si fos ahir.

En el seu primer documental va explicar que «no només se'n va anar el meu pare, se'n va anar la meva infantesa. Jo tenia bogeria amb el meu pare, se'm va anar un tros de mi».

Amb aquesta i moltes més intervencions parlant sobre Pedro Carrasco, Rocío el recorda com «el millor pare del món», atès que per a ella «era perfecte».

Amb tot el que va haver de passar Rocío després de la mort del seu pare, el va fer madurar ràpidament com ella sempre ha expressat. El seu matrimoni amb Antonio David tampoc va ajudar que aquesta pèrdua es convertís en més fàcil de portar. No obstant això, a Fidel Albiac sí que es va poder recolzar quan més tard va morir la seva mare.