Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco explica qui és la seva sogra i per què no pot viure sense ella

Rocío Carrasco té clar com n'és d'important a la seva vida

Rocío Carrasco ha passat dues dècades de la seva vida patint moltíssim per culpa del seu exmarit, Antonio David, a qui ha acusat de maltractaments i violència vicària. També ha patit per la separació dels seus fills i perquè la seva mediàtica família l'ha atacada i posada al punt de mira. Afortunadament, en aquest tràngol ha tingut amics, altres familiars, el seu marit, Fidel Albiac, i la mare d'ell. Al llarg de la seva docusèrie ha deixat de manifest que la seva parella ha estat una peça essencial a la seva vida i també la seva sogra. Aquesta, tal com ha exposat, ha esdevingut una segona mare per a ella.

Rocío Carrasco lloa la sogra

La filla de La más grande ha reconegut que, per sort, en els mals moments sempre ha tingut al seu costat gent que l'estima. I una d'aquestes persones ha estat la mare de Fidel, que n'ha estat un dels grans suports. Així ho va reconèixer a la recta final de la primera part de la seva sèrie. En concret, Rocío va dir sobre la sogra les següents paraules: «Ha estat la persona més meravellosa que he conegut, a més del seu fill. La persona més honesta, cosa que ve de família, i a la qual estic eternament agraïda perquè ha estat com la meva mare. Jo no estic sola».

Fidel Albiac i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha deixat clar que la mare de Fidel és molt important per a ella. | Cedida

En aquest sentit, va deixar clar que tant el seu ex com la seva família més mediàtica no havien aconseguit enfonsar-la com volien. No ho han aconseguit perquè, encara que aquells transmetien el contrari, ha tingut i té al seu costat: «la meva gent, que m'ajuden cada dia que m'aixeco. Han estat amb mi en els pitjors moments de la meva vida. He posat de part meva, però no he estat sola. No m'han deixat mai sola. El meu marit, per exemple, ha estat 24 hores al meu costat». En aquest grup de gent inclou la família no coneguda de la seva mare, el germà del seu pare i, fins i tot, amigues com ara les Campos.

Rocío Carrasco acaba amb totes les mentides

A més a més, la mare de Rocío Flores ha volgut aprofitar la seva docusèrie per acabar amb totes les mentides que els seus 'enemics' han dit del seu marit tots aquests anys. Amb proves, a la segona temporada que s'està emetent ha negat que intervingués en assumptes familiars o que hagi estat un interessat. Ha pogut demostrar que ell, fins i tot, més d'una vegada va ajudar els seus oncles a resoldre els seus problemes.

De la mateixa manera, ha negat que Rocío Jurado no pogués suportar-lo. Ho ha fet explicant com durant l'estada de la seva mare a Houston només volia sortir de l'habitació amb el seu gendre. Així mateix, ha explicat que va ser ell qui la va animar a seguir el tractament fora d'Espanya.

Al seu documental també s'han emès vídeos de la cantant on no dubtava a lloar Albiac. Hi deia coses com ara: «Crec que Fidel és una persona encantadora i que, encara que no hauria de dir aquestes coses perquè són íntimes, està molt bé per a Rocío».

En un altre moment, durant la seva malaltia va exposar del seu gendre que: «Ha estat lluitant per tal que tingués els metges adequats i mirant i treballant molt en aquest sentit. Ho ha fet perquè ell volia que jo tingués el millor, la família potser estava una mica ofuscada i ell ha tingut una altra perspectiva».