Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.

Kiko Matamoros pren una decisió amb el bebè que impacta a la seva xicota

Kiko Matamoros està encantat amb la faceta d'avi

Kiko Matamoros es troba en un dels seus millors moments a nivell personal. Després de passar distanciat dels seus fills i de la seva  família diverses ratxes, sembla que ja ha trobat per fi l'estabilitat. I la seva nova faceta d'avi del seu net és la que li dona més alegries al tertulià.

Kiko sorprenia tothom a les xarxes socials quan va compartir la divertida tarda de futbol que havia passat amb el fill de Laura Matamoros. I és que Kiko ha fet gala més d'una vegada del gran vincle que té amb el seu net, i el col·laborador no pot estar més feliç.

Amb totes les tensions i polèmiques que sempre envolten el tertulià, desconnectar amb el seu net sembla el millor dels plans. A més a més, el cor de Matamoros està ocupat des de fa un temps per Marta López. El col·laborador només té paraules d'amor i afecte cap a ella, cada cop que es pronuncia en públic.

Kiko Matamoros, un avi tot terreny

Tot i que el tema de l'edat no és una cosa que li agradi tocar al col·laborador, la veritat és que el títol d'avi el porta fenomenal. El tertulià va aprofitar diumenge a la tarda de la millor manera possible. Kiko va portar el seu net Mati a veure un partit del Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros està encantat amb la faceta d'avi | Catalunya Diari

Avi i net van protagonitzar una estampa preciosa, i la filla de Matamoros no va dubtar a publicar-ho a xarxes socials. Marta López també hi va ser present, i és clar que a la model no li pot agradar més veure la seva parella així de feliç.

Lluny queden ja aquells temps en què Kiko no es parlava amb els seus fills. Sí, perquè ara es troben en un moment fantàstic on fer vida familiar és el dia a dia.

Per a Kiko era molt dolorós veure la situació que travessava amb els seus fills fa uns anys, sobretot amb Laura. I és que, per ell no va ser gens fàcil veure com els seus fills s'asseien en un plató de televisió i feien pública la mala relació que tenien.

Ara tot això només forma part del passat i Kiko no pot estar més feliç. El proper mes de desembre, el seu altre net, Benji, farà el primer any. I és que la seva filla Laura l'ha convertit en un avi tot terreny.

Imatge de la 'storie' de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros va gaudir d'una bona tarda de futbol amb el seu net Mati | Instagram

Durant la seva polèmica participació a Supervivientes, el col·laborador no dubtava a parlar sobre els seus nets, i com els estima.

«Són maquíssims, s'assemblen a la seva mare. Tenen una mica del pare, però fonamentalment a la mare, són molt bonics, a més d'intel·ligents. Els gaudeixo molt perquè m'han agafat encara en forma i això ho noto», confessava a Hondures.

Kiko Matamoros i el seu desig de tornar a ser pare amb Marta Lozano

Sembla que estar envoltat dels seus nets petits han tornat a despertar les ganes de ser pare al col·laborador. En repetides ocasions Kiko ha posat en manifest les ganes de fer mare a Marta. Des que van iniciar la seva relació, el col·laborador només té paraules d'amor cap a ella, i és que no pot amagar com està de molt enamorat.

Kiko Matamoros i Marta López
A Kiko Matamoros li encantaria tornar a ser pare amb la Marta | TELECINCO

Kiko ha reconegut que es troba al moment idoni per tornar a ser pare. De fet, així ho reconeixia fa només uns mesos.

«Estic en el meu millor moment per educar un fill, em sento preparat. La meva primera filla, que la vaig tenir als 27 anys, no tenia gaire clar quina era la responsabilitat de ser pare. Cadascú és circumstància del seu temps», revelava.