Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia molt seriosa

Letícia, desesperada per l'altre problema que l'obliga a operar-se

La reina Letícia podria tornar a passar per quiròfan

La reina Letícia sempre ha intentat amagar els seus problemes de salut, encara que recentment aquests semblen ser al punt de mira. Fa uns mesos, sortia a la llum la molesta malaltia que la reina Letícia pateix als peus, una metatarsàlgia que produeix dolor i inflamació a la zona mitjana de la planta del peu.

És una malaltia que agreuja amb l'ús de tacons, un calçat que la reina llueix la majoria de vegades en les aparicions públiques. «Es pot sentir com si estiguessis recolzat sobre una pedra a la teva sabata o un plec del mitjó», expliquen els especialistes.

No obstant això, la mare d'Elionor i Sofia no sembla disposada a posar solució a aquest inconvenient, cosa que, fins i tot, podria portar-la a passar per quiròfan. D'altra banda, Letícia sol practicar molt exercici físic, que també complicaria la malaltia si li provoca lesions als peus. Per calmar els dolors i els símptomes, la reina es limitaria a prendre analgèsics i també utilitza una petita plantilla de suport a la sabata esquerra.

Foto de les sabates blanques de la reina Letícia.
Foto de les sabates blanques de la reina Letícia. | Europa Press

Tanmateix, aquest no és l'únic problema físic al qual s'ha d'enfrontar l'esposa del rei Felip. Letícia va optar per donar volum als pòmuls i operar-se el nas que tant l'acomplexava. Aquesta operació va canviar completament el seu aspecte físic i l'ajudava a respirar millor, ja que aquesta intervenció servia per corregir una desviació de l'envà nasal.

A més, és innegable que al llarg dels anys «s'ha fet alguns retocs que aporten pinzellades a la seva elegància». Entre ells, podem destacar «el bòtox, vitamines o pílings». Ara ha sortit a la llum un detall que no coneixíem i que la reina sempre ha intentat mantenir en secret. Segons sembla, «se sospita que Letícia porta un postís a la part posterior del cap». Diversos mitjans comenten que la reina pateix d'alopècia nerviosa i ha provat diverses coses per evitar quedar-se calba.

Letícia afronta el nou problema físic que intentava amagar

De fet, decidia entrar a quiròfan i rebre un caríssim tractament valorat en 2.400 € a les mans d'un dels dermatòlegs més prestigiosos. Una notícia que ha caigut com una bomba a les xarxes socials, on tots ja comenten aquest detall del seu físic.

Fins i tot, Pilar Eyre s'hi pronunciava i en compartia les proves. «Amics, molt important: les meves sospites s'han confirmat. Letícia porta un postís a la part posterior del cap! La foto, mireu la foto!», escrivia a Twitter.

«Se li notava molt. Postissos i extensions, en cabells i pestanyes. Hi ha alguna cosa natural?», es pregunten molts usuaris. «Moltes dones usen algun postís o s'hi afegeixen cabells, sigui temporalment o com a extensions per tenir més cabell», al·leguen altres en la seva defensa. 

«Sempre porta postissos, té pocs cabells i molt finets. Si observem, el llarg varia molt, depenent d'on col·loca el postís. Dels recollits millor no parlem», sentencien respecte a l'estil pel qual tant aposta la monarca. D'aquesta manera, queda clar que els cabells de Letícia s'han tornat a convertir en objecte de debat a les xarxes socials, encara que ella prefereix centrar-se en altres assumptes. 

De fet, un nou escàndol s'acosta dins de la família reial, cosa que obligarà la monarca a intervenir com més aviat millor. Segons sembla, la infanta Elena i la seva filla, Victòria Federica, estan enfrontades des de fa mesos i ni tan sols es parlen. Tot ha estat pel comportament de la noia, que s'ha tornat addicta a l'atenció mediàtica de la premsa. Una sobreexposició que fa saltar les alarmes a Zarzuela i que ha acabat danyant la relació entre mare i filla.