Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro ja no és com la recordaves: nova imatge de la filla de Belén Esteban

Andrea Janeiro reapareix davant els mitjans de manera inesperada

Andrea Janeiro és, potser, una de les persones més buscades per la premsa rosa. Si bé és cert que la seva mare no vol que es parli d'ella públicament, les imatges de la primogènita de Jesulín continuen sent molt buscades.

Tot i això, la jove que farà els 23 anys el pròxim estiu, vigila molt per no ser captada per les càmeres. Una cura que ha brillat per la seva absència el mateix dia que Belén presentava el seu nou producte a Madrid. Així, els mitjans han pogut captar la primera imatge d'Andrea Janeiro després d'anys a l'anonimat.

Andrea Janeiro i el seu espectacular canvi físic

Ja queda poc d'aquella adolescent que deixava enrere la infantesa fent un pas a la vida adulta. Corria l'any 2018 quan la filla de Belén Esteban i Jesulín celebrava els 18 anys amb una multitudinària festa a una coneguda discoteca de Madrid.

Assistíem a la primera aparició pública d'Andrea Janeiro acompanyada per la seva mare i coneixíem una jove tímida davant dels flaixos de les càmeres. Aquest va ser l'últim cop que apareixeria als mitjans de comunicació.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro va aparèixer per primer cop amb 18 anys |

Després d'això, es va emetre un comunicat on es vetllava per la privadesa de la filla del torero, així com el seu desig de ser anònima. Una prohibició que es va fer extensible a la seva mare, que va prometre no parlar públicament d'ella, malgrat que més d'una vegada ha trencat la seva paraula.

Per facilitar les coses, Andrea va marxar a estudiar a Londres on ha pogut fer una vida normal i corrent. Ara, però, que ha tornat a la capital, l'interès mediàtic cap a la seva persona ha tornat.

I és que per molt que ho intenti, ser la filla de Belén Esteban i Jesulín no és fàcil d'amagar. Més encara quan dona suport a la seva mare. En aquest sentit, Andrea no va dubtar a acompanyar Belén en la presentació del seu gaspatxo a la Gran Via de Madrid.

Imatge d'Andrea Janeiro i Miguel Marcos passejant pel carrer
S'ha vist a Andrea Janeiro amb Miguel Marcos | Catalunya Diari

Malgrat que no va estar a primera plana, sí que va ser captada pels fotògrafs mentre caminava al costat de Miguel Marcos. Pocs es podien imaginar que la jove discreta que el seguia era realment la filla de la seva dona.

I és que és molt estrany veure Andrea pel carrer i més complicat saber qui és tenint en compte el canvi físic.

▶️ Andrea Janeiro sorprende a todos y reaparece muy cambiada

Andrea Janeiro ja no és la nena que tots recorden

Es tractava d'un moment molt especial per a la col·laboradora de Sálvame i la seva família no podia faltar. El seu inseparable Miguel el va acompanyar al 'Museo Chicote' on va presentar el seu gaspatxo i va ser allà on van captar la imatge d'Andrea Janeiro.

Mentre el tècnic d'ambulàncies caminava pel carrer carregant unes bosses, molt a prop seu seguia una noia amb el cap ajupit. Tot i portar mascareta, sense ser ja obligatòria pel carrer, tots van reconèixer la filla de la de Paracuellos.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro reapareix totalment canviada | Catalunya Diari

Andrea en cap moment va mirar els fotògrafs i es va amagar a l'anonimat que li oferia la mascareta. Amb una jaqueta marró i sorprenentment rossa, la filla del torero i la televisiva no va voler faltar al dia més important de la seva mare.

Resultava complicat reconèixer-la, ja que feia molt de temps que no se'n captava una imatge. El canvi de la noia és més que evident i totalment sorprenent. Queda lluny la imatge d'aquesta nena que tots recorden i ara Andrea llueix com una autèntica dona adulta.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro té una relació amb Daniel, un jove britànic | Xarxes socials

Sembla que la vida al Regne Unit li ha anat molt bé, però la seva llar està a Madrid. Allà té la seva família i, gràcies a la seva mare, casa seva que compartirà amb el seu xicot. Tota una jove independent i allunyada del focus mediàtic.