Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Andrea Janeiro es queda sense tornar amb el nòvio pel no de la seva mare

Belén Esteban té por que la seva filla marxi al Regne Unit i s'exposi a la soca britànica

Belén Esteban està molt preocupada per la seva filla Andrea, que aviat hauria de tornar al Regne Unit per estar amb la seva parella. Tot i això, es recomana no viatjar per la pandèmia de la Covid-19, i Belén li aconsella que es quedi amb ella. Així doncs, Andrea Janeiro no sap quan podrà tornar a terres britàniques. 

Belén Esteban té por de la soca britànica 

Belén Esteban no vol que el seu pilar fonamental abandoni Espanya per marxar al Regne Unit, on la soca britànica està fent estralls. Davant el desinterès de Jesulín, pare d'Andrea, la 'princesa del pueblo' és molt protectora amb la seva filla. Ara bé, Andrea farà tot el possible per marxar i poder estar amb la seva parella, Daniel Wozza Worral, a qui va conèixer a Benidorm. 

Els joves prefereixen mantenir la relació en la discreció absoluta, però no és fàcil quan la teva mare és Belén Esteban. Daniel, de 23 anys i nascut a Birmingham, està enamorat de la cultura espanyola. És més, fonts pròximes asseguren que ha trobat en Belén la mare que va perdre fa uns anys; la seva mare, Rachel, va morir víctima d'una malaltia incurable quan tan sols tenia 34 anys, i el seu fill la recorda amb un bonic tatuatge en un dels seus braços. 

Tal com tots coneixem, Andrea Janeiro és fan de Justin Bieber i, curiosament, va fixar-se en Daniel, que s'assembla molt a ell. Tot i això, a Wazza no li agrada aquest tipus de música, possiblement és l'única cosa que els separa. 

De moment, Andrea accepta el consell de la seva mare i es quedarà a Espanya per no exposar la seva salut davant la nova soca britànica.

La col·laboradora critica la gestió del Govern

En aquests mesos de pandèmia, la 'princesa del pueblo' ha mostrat el seu malestar amb les mesures imposades pel Govern i la gestió que s'està fent amb les vacunes. Així doncs, sense vacuna encara, Andrea haurà de quedar-se a Espanya i conformar-se amb les videotrucades. Influirà això en la relació amb Daniel? Seguirem pendents de com avança la història. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.